News

Kanye West îi comentează ținuta lui Kim Kardashian de la MET Gala 2019

iulia.statie
October 15, 2019 11:21 AM

Fanii familiei Kardashian nu sunt mulțumiți de părerile lui Kanye West.

Pe aceeasi temaKim Kardashian și Kanye West, la un pas de divorț? Ce decizie a luat rapperul

În episodul de sâmbătă din Keeping up with the Kardashians, fanii au aflat cum ținuta creată de Thierry Mugler a luat naștere. De asemenea, desginerul se retrăsese din lumea modei, dar s-a întors pentru a crea ceva special doar pentru Kim.

Kanye West îi comentează ținuta lui Kim Kardashian de la MET Gala 2019

Kim a purtat o rochie dintr-un material tip latex, accesorizsată cu anumite cristale ce aduceau a picături de apă. Kim a adăugat un corset semnat Mr. Pearl, ce îi făceau mijlocul să pară exagerat de mic. Așa cum s-a văzut în episodul din KUWTK, soțul ei, Kanye West, nu a fost foarte fericit cu alegerea făcută.

Ținuta a fost creată în aproximativ un an, iar cu o seară înainte de marele eveniment, Kanye și-a arătat dezamăgirea.

„Mă uit la toate aceste fete și apoi mă uit la soția mea și mă gândesc ‚Fata mea își dorește să fie ca toate celelalte, arătându-și corpul, arâtând tot.”, a zis Kanye.

„Nu mi-am dat seama că acest lucru îmi afectează sufletul. Sunt un om căsătorit, iubit, tată a patru copii…corsetul este o formă de lenjerie intimă. Este țipător.”, a adăugat rapperul.

Totuși, Kim nu a apreciat ce a avut Kanye de spus. „Cu o seară înainte de gală vii și îmi spui că nu îți place corsetul? Mă faci să am stări grave de anxietate…Nu am nevoie de energie negativă.”, a spus aceasta.

Kanye totuși, s-a purtat exemplar, încercând să calmeze situația. „Ești soția mea și mă afectează atunci când văd poze mult prea sexy cu tine.”, a zis el.

„M-ai învățat să fiu o persoană sexy și să fiu încrezătoare!”, i-a răspuns Kim.

Kanye a preluat controlul asupra imaginii soției sale, acest lucru începând cu un episod din KUWTK în care i-a schimbat tot dulapul pentru haine. De asemenea, el a preluat și pictorialele cu soția sa, videoclipul pentru „Bound 2” în care ea apare topless și a făcut-o model pentru linia sa de haine Yeezy, căci imaginea ei sexy este faimoasă.

De aceea, fanii nu au fost foarte mulțumiți de comentariile lui.

Sursă: W Magazine