News

Kanye West renunță la cursa pentru președinția SUA?

iulia.statie
July 5, 2020 11:45 AM

Update 16 iulie: Răsturnare de situație în cazul lui Kanye West! Soțul lui Kim Kardashian pare că s-a răzgândit în privința candidaturii sale pentru funcția de președinte al Statelor Unite, la nici două săptămâni de la anunțarea candidaturii.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kanye West a pus ochii pe Casa Albă din nou.

Kanye West, anunț neobișnuit. Rapperul își dorea să devină Președintele Americii

Rapperul a marcat ziua de 4 iulie printr-un anunț major prin care le spunea tuturor planulor lui de a candida la Președinție. „Abia acum realizăm promisiunea pe care am făcut-o Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne unifica viziunea și a ne construi viitorul. Candidez la Președinția Statelor Unite!”, a scris aceasta, adăugând un posibil slogan, #2020Vision.

Kim Kardashian și alți membri din familia Kardashian-Jenner nu au făcut niciun comentariu până acum, dar Elon Musk l-a încurajat pe artist, spunând că are tot sprijinul lui.

În 2015, la MTV VMA, West a anunțat pentru prima oară planul său de a candida în 2020. Apoi, în 2018, după ce el și-a arătat sprijinul pentru Președintele Donald Trump, acest lucru stârnind controverse, rapperul a dezvăluit că nu își mai dorește o carieră în politică.

„Ochii mei sunt deschiși acum și realizez că am fost folosit să împart mesaje în care nu cred. Mă distanțez de politică și mă axez complet pe a fi creativ.”, spunea el la vremea aceea.

Totuși, în toamna anului 2019, acesta se răzgândea cu privire la cariera politică și dezvăluia că va face o campanie în 2024 până la urmă, pentru a candida la Președinție. În timpul unei apariții la Fast Company’s Innovation Festival, acesta a explicat: „Când o să candidez la Președinție în 2024, vom crea atât de multe locuri de muncă încât nu o să alerg, o să merg.”

Doar timpul ne va spune dacă ultimul anunț făcut de Kanye West o să devină realitate.

Nu este singura surpriză pe care o face rapperul. Acesta va avea o colaborare cu brand-ul american Gap, promițând colecții sport, la prețuri accesibile, acest contract fiind unul extrem de important pentru Kanye, extins pe 10 ani.