News

Kanye West nu mai locuiește cu Kim Kardashian și nu plănuiește să se întoarcă prea curând

iulia.statie
January 4, 2021 13:23 PM

Kim Kardashian și Kanye West au vieți separate de ceva vreme, ținând cont de faptul că artistul locuiește în Wyoming. Deși aceștia nu mai locuiesc împreună deocamdată, se pare că nu vor să renunțe la mariajul lor.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kim Kardashian și Kanye West nu mai locuiesc împreună

„Kanye și-a luat timp și s-a depărtat pentru a se axa pe el însuși și petrece mult timp în Wyoming.”, a dezvăluit un apropiat al celor doi pentru publicația HollywoodLife. „Se pare că nu intenționează să se întoarcă în L.A. prea curând, cel puțin nu total, dar Kim acceptă acest lucru. Are un sistem de sprijin uimitor în jurul său, ceea ce îl ajută în legătură cu Kim.”, a continuat sursa.

Se pare că rapperul se simte în largul său în Wyoming: „El se simte mult mai bine de când se află acolo și Kim trebuie să fie în L.A. și vrea micuții alături de ea. Ea face tot posibilul pentru a le menține viața normală. Comunică zilnic, se sună pe FaceTime și vorbește cu micuții la telefon. În acest moment, Kanye se concentrează pe el însuși, în timp ce Kim încearcă să mențină totul normal acasă.”

Ce se întâmplă între Kim Kardashian și Kanye West

Aceste vești noi despre faimosul cuplu vin la mai puțin de o lună de când s-a aflat că aceștia au probleme în mariaj. „Kim și Kanye luptă pentru a rămâne un cuplu de ceva vreme. Se pare că ea nu va solicita divorțul, cel puțin nu în curând. Ei trăiesc vieți separate de ceva timp. Acest lucru se întâmplă de câteva luni. Încă vorbesc constant și amândoi par mulțumiți de cum sunt lucrurile acum.”, împărtășea recent o sursă. Cei doi au împreună patru copii, North, 7 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 1 an.

Încă din această vară, toată lumea stă cu sufletul la gură atunci când vine vorba despre căsnicia celor două staruri. În iulie, rapperul dezvăluia detalii personale despre familia și mariajul său, atât în timpul campaniei prezidențiale, cât și pe rețelele de socializare. Surse declarau la vremea aceea că motivul acestor dezvăluiri șocante este faptul că rapperul nu se află într-o stare de sănătate mintală bună, el suferind de bipolaritate.