Fashion

Kanye West, o nouă colaborare cu Gap

iulia.statie
June 30, 2020 17:00 PM

După o pauză de trei ani, Kanye West s-a întors cu o nouă colecție Yeezy, arătând că este atras din nou de modă.

Pe aceeasi tema5 lucruri pe care nu le știai despre designerul Virgil Abloh

Kanye West și Gap, colaborarea anului 2021

În timp ce starul a lucrat cu nume mari în lumea modei, cum ar fi Virgil Abloh și Matthew M. William, respectiv la cârma Louis Vuitton și Givenchy, acum, acesta este asociat cu brand-ul american emblematic Gap.

În timp ce brand-ul a mai lucrat cu oameni cunoscuți în industria modei și case de modă faimoase, cum ar fi Heron Preston, Balmain, Stella McCartney și recent, Telfar Clemens, colaborarea cu Kanye West va fi extrem de diferită.

Mai mult, nu va fi o colaborare temporară, ci un contract de 10 ani pentru o colecție numită Yeezy Gap, ce va include piese pentru femei, bărbați și copii.

 

View this post on Instagram

 

YEEZY AND GAP FORM PARTNERSHIP #WESTDAYEVER

A post shared by YEEZY MAFIA (@yeezymafia) on

Aceasta este diferită de altele pentru că decizia contează extrem de mult pentru Kanye. În 1990, starul a lucrat la un magazin Gap în Chicago, iar de atunci, acesta mereu și-a arătat afecțiunea și ambiția pentru compania americană. „Aș vrea să fiu Steve Jobs pentru Gap.”, le-a zis el în 2015 celor de la Style.

Încă de la începuturile din 1969, Gap s-a specializat în îmbrăcăminte sport dar și piese esențiale, de la salopete, bluze sport, până la pantaloni cargo, iar muzicianul a rămas fidel esenței brand-ului, dezvăluind acest lucru prin noua lor colaborare.

El va continua să producă propriile colecții Yeezy, însă, este foarte posibil ca West să își pună amprenta asupra design-ului magazinelor și să arunce o privire și pe site-ul online.

Colaborarea vine la timp pentru Gap, ce a pierdut aproape un miliard de dolari în timpul pandemiei. Cu prețurile bune pe care colecția Yeezy Gap le promite, este foarte probabil să ne așteptăm la noi trend-uri. Piesele vor fi lansate în magazinele Gap, dar și online, în 2021.