News

Kanye West o vrea pe Kim Kardashian înapoi și își recunoaște greșelile: ”Trebuie să fim aproape de copii”

maria.apostol
November 28, 2021 18:25 PM

Cântărețul Kanye West a participat recent la o acțiune caritabilă organizată cu ocazia Zilei Recunoștinței. În timpul evenimentului, acesta a vorbit deschis despre căsnicia cu Kim Kardashian, recunoscând că a făcut greșeli.

Amândoi am făcut greșeli. Eu am făcut greșeli. Am făcut anumite lucruri în public pe care nu ar fi trebuit să le fac în calitate de soț. Însă în acest moment sunt aici să schimb firul narativ al acestei povești”, a recunoscut Kanye West în timpul evenimentului din Los Angeles. „Sunt preotul familiei mele. Trebuie să fiu aproape de copiii mei cât mai mult posibil”, a adăugat acesta.

Artistul a mai declarat și că o posibilă împăcare cu Kim Kardashian ar aduce o rază de speranță celorlalte cupluri care trec printr-o situație similară.

Kanye West: „Nici măcar nu suntem divorțați

Dacă dușmanul poate despărți cuplul Kimye, milioane de familii vor crede că despărțirea este OK. Dar dacă Dumnezeu aduce cuplul Kimye înapoi împreună, milioane de familii vor fi influențate și vor vedea că pot învinge separarea”, a mai spus Kanye.

Cântărețul face tot posibilul să fie iertat și susține că nu a văzut niciodată actele de divorț. „Nici măcar nu suntem divorțați”, a adăugat rapper-ul.

Kim Kardashian nu pare interesată de împăcare, ba dimpotrivă. Aceasta ar fi trecut peste despărțirea de Kanye și ar forma în prezent un cuplu cu Pete Davidson.