News

Kanye West s-a întors acasă la Kim Kardashian! Care este motivul

iulia.statie
August 24, 2020 10:40 AM

Kanye West s-a întors acasă pentru a fi alături de familia sa.

Pe aceeasi temaAm aflat care este dieta lui Kylie Jenner! Ce mănâncă vedeta într-o zi obișnuită

Kanye West și Kim Kardashian, din nou împreună

O sursă a povestit pentru People că rapperul, în vârstă de 43 de ani, a zburat la Los Angeles pentru a se reuni cu soția sa, Kim Kardashian și cei patru copii, North, 7 ani, Chicago, 2 ani, Saint, 4 ani și Pslam, 14 luni.

„Încă este ocupat lucrând la muzica sa și la campania prezidențială, dar i-au lipsit copiii și a zburat pentru a îi vedea. Ei petrec weekendul în casa din Hidden Hills și încearcă să recupereze totul ca o familie.”, a explicat sursa.

Sâmbătă, Kim, în vârstă de 39 de ani, a postat multe fotografii din vacanța din Colorado și a inclus o fotografie în care apărea alături de soțul ei, dar și de Kourtney Kardashian și Harry Hudson. În altă fotografie, vedeta apare lângă fiica ei, North.

 

View this post on Instagram

 

🏄🏻‍♀️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Relația dintre Kim și Kanye a fost destul de controversată în ultima vreme după ce rapperul a dezvăluit detalii din viața lor personală în timpul campaniei sale. Mai devreme în această lună, cei doi au plecat în Republica Dominicană pentru a petrece timp cu micuții lor. O sursă le-a explicat celor de la People că aceștia au făcut această alegere pentru a se axa pe problemele din mariajul lor.

Ce se întâmplă între cei doi

„Kanye va continua să încerce pentru președinție, iar Kim nu este fericită cu privire la acest aspect, dar nu se axează pe asta. Ea doar vrea să facă ce este mai bine pentru micuți. Și crede că unul dintre cele mai bune lucruri pentru ei este de a găsi o modalitate pentru a salva mariajul.”, a explicat sursa.

Săptămâna trecută, vedeta s-a întors în Los Angeles, în timp ce rapperul a rămas în Wyoming. „Kim încearcă să își facă mariajul să meargă. Ea este tăcută atunci când vine vorba despre planurile ei de viitor, dar se pare că momentan este ok cu faptul că Kanye locuiește în Wyoming. El merge mai departe cu campania pentru președinție. Aceasta este o decizie pe care nimeni nu o poate schimba.”, a spus sursa.