News

Kanye West și-a cerut scuze public față de soția sa, Kim Kardashian! Ce a avut de spus artistul

iulia.statie
July 27, 2020 10:39 AM

Kanye West și-a cerut scuze public față de Kim Kardashian West după ce a făcut o serie de comentarii publice despre viața soției sale și despre familia lui.

Pe aceeasi temaCare este lista Forbes cu cele mai bine plătite vedete după ce lui Kylie Jenner i s-a retras titlul de miliardară

Kanye West i-a cerut iertare public soției sale

În ultimele zile, Kanye a făcut anunțuri șocante în discursurile ținute în cadrul campaniei sale electorale, cauzând mai multe controverse după poveștile pe care le-a spus în Charleston, Carolina de Sud.

După tot ce a dezvăluit rapper-ul, Kim și-a rugat fanii să le ofere ‚empatie’ în timp ce le-a povestit despre diagnosticul său cu tulburare bipolară, explicând că încearcă să schimbe percepțiile greșite asupra problemelor ce țin de sănătatea mintală.

După multe zile dificile pentru artistul faimos, Kanye a decis să își ceară scuze public fațăă de soția sa: „Aș vrea să îmi cer iertare față de soția mea Kim pentru că am făcut publice informații ce erau private. Nu am protejat-o așa cum m-a protejat ea. Kim, vreau să îți spun că știu că te-am rănit. Te rog să mă ierți. Îți mulțumesc că mereu ai fost alături de mine.”

Ce mesaj a transmis Kim Kardashian

Această declarație vine la scurt timp după ce vedeta a dezvăluit că familia nu are nicio putere atunci când vine vorba de a interveni în lupta artistului cu tulburarea bipolară.

„Cum mulți știți, Kanye are tulburare bipolară. Cine are pe cineva în viața lui ce trece prin așa ceva, știe cât de complicat și dureros este să înțelegi. Niciodată nu am vorbit public despre cum ne-a afectat viața de acasă pentru că sunt protectivă față de copii mei și de dreptul lui Kanye la viață privată atunci când vine vorba de sănătatea lui. Dar astăzi, simt că ar trebui să comentez din cauza concepțiilor greșite despre sănătatea mintală.”, a zis aceasta.

„Cei care înțeleg bolile psihice sau comportamentul compulsiv știu că familia este neputincioasă, cu excepția cazului în care membrul este minor. Oamenii care nu sunt conștienți sau departe de această experiență pot judeca fără a înțelege că individul trebuie să se angajeze în procesul de a căuta ajutor, indiferent de cât de mult încearcă familia sau prietenii.”, a explicat vedeta.

„Înțeleg că Kanye este supus unor critici pentru că este persoană publică, iar acțiunile sale pot provoca emoții puternice. Este o persoană minunată, dar complicată, care se luptă cu presiunea de a fi artist și bărbat de culoare, care a suferit din cauza pierderii mamei sale și trebuie să se lupte și cu presiunea de a fi izolat, ce accentuează tulburarea bipolară. Cei care îl cunosc pe Kanye știu că uneori cuvintele nu se aliniază cu intențiile lui.”, a continuat Kardashian.

„A trăi cu tulburare bipolară nu diminuează visele sau ideile lui creative, nu contează cât de neatins ar părea pentru unii. Așa cum am văzut cu toții, multe dintre visele lui s-au împlinit. Rog mass-media și publicul să ne ofere empatia de care este nevoie pentru a trece prin asta. Le mulțumim celor ce și-au exprimat îngrijorarea pentru starea lui Kanye și pentru înțelegere.”, a adăugat Kim.