Beauty

Kanye West vrea să își lanseze o linie de beauty

iulia.statie
June 16, 2020 13:29 PM

Se pare că imperiile de beauty Jenner și Kardashian vor deveni și mai mari cu puțin ajutor din partea lui Kanye West.

Pe aceeasi temaCe a realizat Kim Kardashian în timpul carantinei

Kanye West își dorește să aibă o linie de beauty

Publicația TMZ a dezvăluit că designerul și muzicianul a semnat actele pentru a își înregistra o nouă linie de beauty numită Yeezy. Această firmă acoperă produse de machiaj, gene false, măști faciale, ojă de unghii, ulei de corp, creme depilatoare, produse de îngrijirea părului, pastă de dinți, parfum, ba chiar și deodorant.

Aceasta nu este prima încercare a lui West de a intra pe piața de beauty. În 2017, acesta semna actele pentru Donda cosmetics, firma numită după mama sa, ce a murit tragic în 2007. Deși este evidentă alegerea sa de a lărgi orizonturile pentru brand-ul Yeezy, publicația Forbes a anunțat recent că el a primit statusul de miliardar anul acesta, mulțumită perechilor de sneakers ce au devenit imediat sold out, din parteneriatul încheiat cu Adidas.

Mai mult, în trecut, Harper’s Bazaar a vorbit cu Kim Kardashian despre marca sa de beauty din 2007. „Nu am idee de unde a venit. Nu este adevărat. Mereu a vorbit despre a face lucruri de acest gen, dar nu cred că lucrează la așa ceva acum.”, a zis ea.

Probabil că Kanye și-a schimbat părerea. Acesta nu doar că și-a dorit în trecut să întemeieze o firmă de beauty, dar în 2009, el a încheiat o înțelegere cu Jay-Z și Rihanna pentru a lansa o linie de parfumuri în colaborare cu Parlux. Totuși, artistul a fost singurul ce nu a avut vreun produs. Aceeași publicație menționată mai sus a discutat cu Parlux acum câțiva ani, iar, aparent, înțelegerea cu West a picat înainte ca brand-ul Parlux să se contopească cu Perfumania în 2012.

Dacă până la urmă totul merge bine și acesta lansează până la urmă linia Yeezy beauty, el se va alătura brand-urilor soției sale, KKW Beauty și KKW Fragrance, dar și brand-urilor cumnatei, Kylie Jenner, anume Kylie Cosmetics și Kylie Skin, ajutând familia să crească privind afacerile.