News

Karlie Kloss a confirmat sarcina! Modelul, pentru prima oară mămică

iulia.statie
November 18, 2020 11:56 AM

Karlie Kloss și Joshua Kushner vor deveni părinți pentru prima oară și trăiesc cele mai frumoase clipe! Modelul a confirmat în sfârșit sarcina, printr-un videoclip emoționant.

Pe aceeasi temaAre sau nu operații estetice Gigi Hadid?

Karlie Kloss este însărcinată

După mai multe zvonuri apărute în presa de peste oceane cu privire la faptul că vedeta o să fie mămică, iată că aceasta a decis să posteze un videoclip emoționant pe contul său de Instagram, dezvăluindu-le fanilor burtica de gravidă. „Bună dimineața, baby”, a scris ea în descrierea postării de pe Instagram.

Mai multe publicații notau faptul că Karlie Kloss va deveni pentru prima oară mămică. People a confirmat că supermodelul așteaptă primul copilaș luna trecută. „Karlie este extrem de fericită pentru că va avea un copil în 2021. Ea va fi cea mai minunată mamă.”, a spus o sursă apropiată de aceasta.

Karlie Kloss și Joshua Kushner au sărbătorit doi ani de la nuntă

Veștile vin chiar după ce cuplul a sărbătorit doi ani de la nuntă. În octombrie 2018, ei au organizat o micuță ceremonie în New York, unde Kloss a purtat o rochie Dior făcută special pentru ea. Câteva luni mai târziu, ei aveau o a doua petrecere, mai mare, ținută pentru prieteni în Wyoming.

În trecut, modelul internațional le dezvăluia fanilor că s-a logodit cu alesul ei tot pe Instagram. „Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte. Josh, ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. Abia aștept să petrecem o eternitate împreună. Da, de un milion de ori.”, scria ea pe atunci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

Cu siguranță viitorul copilaș va avea mulți alți prieteni în această generație, căci mai multe modele vor deveni mămici. Spre exemplu, Gigi Hadid a născut o fetiță recent, iar Romee Strijd este și ea însărcinată cu primul copilaș. Nu sunt singurele. Și Elsa Hosk a dezvăluit că așteaptă un bebeluș, iar Emily Ratajkowski anunța luna trecută printr-un eseu făcut pentru publicația Vogue că își va mări familia.