News

Karlie Kloss și Josh Kushner vor deveni părinți pentru prima oară

iulia.statie
October 30, 2020 10:40 AM

Karlie Kloss și Josh Kushner trăiesc cele mai frumoase clipe, căci se pregătesc de venirea unui bebeluș pe lume!

Pe aceeasi temaCeline Dion a făcut furori la Paris Fashion Week! Ce ținută inedită a ales aceasta

Karlie Kloss va deveni mămică

Publicația People a confirmat că supermodelul așteaptă primul copilaș. „Karlie este extrem de fericită pentru că va avea un copil în 2021. Ea va fi cea mai minunată mamă.”, a spus o sursă apropiată de aceasta.

Veștile vin chiar după ce cuplul a sărbătorit doi ani de la nuntă. În octombrie 2018, ei au organizat o micuță ceremonie în New York, unde Kloss a purtat o rochie Dior făcută special pentru ea. Câteva luni mai târziu, ei aveau o a doua petrecere, mai mare, ținută pentru prieteni în Wyoming.

Doar acum o săptămână, Kushner a postat o fotografie romantică cu aleasa sa. „Aniversare fericită, Karlie. Mă ciupesc în fiecare zi.”, a scris el.

Ce modele așteaptă un bebeluș

Cu siguranță viitorul copilaș va avea mulți alți prieteni în această generație, căci mai multe modele vor deveni mămici. Spre exemplu, Gigi Hadid abia a născut o fetiță, iar Romee Strijd este și ea însărcinată cu primul copilaș. Nu sunt singurele. Și Elsa Hosk a dezvăluit că așteaptă un bebeluș, iar Emily Ratajkowski anunța acum doar câteva zile printr-un eseu făcut pentru publicația Vogue că își va mări familia.

„Când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după ‚Felicitări’ este, aproape întotdeauna, ‚Știi ce vrei?’. Ne place să răspundem că nu vom cunoaște genul copilului până nu va împlini 18 ani și ne va anunța atunci.”, a spus Emily în eseul său.

„Toată lumea râde la asta. Există un adevăr în replica noastră, totuși, unul care sugerează posibilități mult mai complexe decât organele genitale cu care s-ar naște copilul nostru – adevărul că nu avem nicio idee cine, sau mai degrabă ce crește în interiorul meu. Cine va fi această persoană? Părinții cui o să fim? Cum ne va schimba schimba viața și cine suntem?”, a dezvăluit modelul.