News

Karlie Kloss și Joshua Kushner, petrecere cu fast la opt luni de la nuntă

adelina.duinea
June 24, 2019 11:06 AM

Felicitări .. din nou?! Imagini cu cei doi în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaActorul Chris Wood și iubita sa, Melissa Benoist, s-au logodit! Prima imagine cu inelul

Karlie Kloss și Joshua Kushner, petrecere cu fast la opt luni de la nuntă

Weekendul trecut, în Wyoming, Karlie Kloss și Joshua Kushner au celebrat pentru a doua oară ceremonia nunții lor. Aceasta din urmă a avut loc acum aproape un an în New York.

Mai exact, cuplul și-a spus „DA” cu opt luni în urmă într-o ceremonie cât se poate de restrânsă.

Spre deosebire de prima, petrecerea cu numărul doi s-a bucurat de prezența a numeroase celebrități. Modelul în vârstă de 26 de ani a purtat o rochie albă din dantelă, fără umeri.

Mirele, Joshua, fratele consilierului Casei Albe, Jared Kushner, a optat pentru un costum negru fără cravată.

Karlie a purtat o rochie mult mai elegantă, creație Dior, la nunta cuplului din New York.

Kary Perry și Orlando Bloom, jurnalistul Derek Blasberg și fondatoarea revistei Garage, Dasha Zhukova, au fost prezenți la petrecere.

Dintre aceștia, pe conturile personale de Instagram, Derek și Dasha au publicat imagini surprinse în timpul frumosului eveniment.

Derek a publicat o imagine cu Joshua, născut evreu, și Karlie, care s-a convertit înaintea primei ceremonii, fiind ridicați pe scane în timpul unui dans tradițional.

„Fie ca mariajul vostru să fie la fel de intens și de durată ca mahmureala mea după acest weekend”, a scris Derek alături de imagine.

Taylor Swift, una dintre cele mai bune prietene ale modelului, nu a fost prezentă. Artista nu a participat nici la nunta cuplului din luna octombrie a anului trecut.

Sursă: E! News