Beauty

Kat Von D renunță la compania ei de cosmetice

iulia.statie
January 17, 2020 14:44 PM

Kat Von D nu va mai fi implicată în brand-ul ei de cosmetice, după cum a anunțat compania.

Pe aceeasi temaControverse între celebrități. Cele mai aspre scandaluri ale deceniului

Cunoscutul brand, ce a fost fondat de către faimoasa artistă de tatuaje, cunoscută din emisiunea ‚LA Ink’, se va numi de acum KVD Vegan Beauty.

Von D, în vârstă de 37 de ani, a explicat că în spatele acestei decizii a stat dorința ei de a se axa pe creșterea fiului ei, Leafar Von Drachenberg Reyes, cât și de a se implica mai mult în cariera sa muzicală și în noul brand de pantofi lansat de aceasta, Von D Shoes.

Kat Von D renunță la compania ei de cosmetice

„Anul trecut s-au petrecut unele dintre cele mai mari schimbări.”, a scris vedeta pentru fanii săi.

„Cum majoritatea știți, am dat naștere frumosului meu băiețel, am lansat o nouă linie de pantofi vegană, iar acum timpul îmi este ocupat de lansarea albumului meu și imediat o să plec într-un turneu internațional.”, a continuat Von D.

„Mi-aș dori foarte tare să găsesc un echilibru între toate acestea și să continui cu linia de cosmetice, dar îmi este clar că nu pot depune efortul maxim în toate. Este greu să recunosc acest lucru, căci mereu am spus ‚Poți face orice’. Dar nu cred că dacă cineva își recunoaște limitele poate fi catalogat ca un lucru rău.”, a scris Kat.

Vedeta și-a vândut toate acțiunile sale către Kendo, o companie ce este responsabilă, de asemenea, pentru Marc Jacobs Beauty, Fenty Beauty și Ole Henriksen, iar acum linia de cosmetice îi aparține total.

Totuși, Kat și-a asigurat fanii că produsele create de acestea vor continua să fie la același nivel privind calitatea. Mai mult, ea le-a mulțumit admiratorilor pentru că au fost alături de ea în această călătorie.

„Am putut crea o linie de cosmetice ce i-a făcut chiar și pe introvertiți să simtă că fac parte din această lume a frumuseții, mi-am oferit mie și altora instrumentele de a ne exprima într-un mod unic, chiar dacă lumea acceptă o persoană sau nu. Nu aș fi putut face nimic din toate acestea fără voi!”, a continuat vedeta.

În ultimul an, reputația lui Kat a avut de suferit, fiind acuzată de antisemitism și campanie împotriva vaccinării, însă ea a explicat într-un videoclip postat pe Youtube că aceste acuzații sunt „nefondate, ofensive și dăunătoare”. Aceasta a dezvăluit că inițial a refuzat să își vaccineze băiețelul, însă a revenit ulterior asupra acestei decizii, potrivit New York Post.