News

Kate Beckinsale și Len Wiseman au finalizat divorțul după 4 ani de la despărțire

iulia.statie
November 5, 2019 15:18 PM

Oficial, Kate este o femeie singură.

Pe aceeasi temaActrița Kate Beckinsale, spitalizată după ce a leșinat în timpul filmărilor pentru un nou serial

Cei de la E! News au confirmat faptul că cei doi au finalizat divorțul după aproximativ patru ani de când au apărut zvonuri privind despărțirea dintre ei.

Kate Beckinsale și Len Wiseman au finalizat divorțul după 4 ani de la despărțire

Conform TMZ, Kate a a avut câteva rugăminți cu privire la bunurile ce îi vor rămâne după divorț. Aceasta a dorit să-și păstreze bijuteriile și bunurile personale, precum și câștigurile pe care le-a avut după data separării.

În noiembrie 2015, vestea că Len și Kate s-au despărțit era pe buzele tuturor. Totuși, aceștia nu au mers mai departe înainte ca Len să semneze actele pentru divorț în octombrie 2016.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Underworld. Deși amândoi aveau alte relații la momentul respectiv, aceștia s-au separat de parteneri în 2002.

După un timp, ei au transformat prietenia lungă într-o relație romantică și s-au logodit în 2013.

Recent, Kate a avut o relație cu Pete Davidson. Deși părea că au avut parte de un început bun, în aprilie 2019  cei doi nu mai erau împreună.

„Aceștia încă vorbesc și au rămas foarte buni prieteni.”, a spus o sursă la momentul respectiv. Se pare că relația lor nu a mers, pur și simplu.

Sursă: E! News