News

Kate Hudson a dezvăluit ce actor nu sărută bine

iulia.statie
October 15, 2020 11:48 AM

Kate Hudson este o altă invitată la podcast-ul lui Gwyneth Paltrow, ‚Hoop’, ce a făcut dezvăluiri despre cariera sa, dar și despre experiențele cu alți actori, dezvăluind cine nu sărută atât de bine dintre starurile de la Hollywod.

Pe aceeasi temaSoțul prezentatoarei TV Wendy Williams, tată pentru a doua oară? Amanta lui a născut o fetiță

Kate Hudson, despre săruturile pe care le-a împărtășit cu alți actori

„Nu cred că am avut parte de actori ce sărută bine.”, a fost una dintre dezvăluirile ce au șocat pe toată lumea făcute de către Kate Hudson.

Nici măcar Matthew McConaughey, alături de care a jucat în ‚How to Lose a Guy in 10 Days’ și ‚Fool’s Gold’ nu a impresionat-o. „De fiecare dată când l-am sărutat pe McConaughey, s-a întâmplat ceva. Sărutul ori era distrus de vânt, ori de mucozități. Când ne-am sărutat la finalul filmului Fool’s Gold, eram în timpul scenei din ocean, după ce am căzut cu avionul, iar el le avea pe toată fața.”

Totuși, actrița a avut parte și de câteva experiențe plăcute, una dintre ele fiind sărutul cu Billy Crupud. Aceasta s-a sărutat cu actorul în ‚Almost Famous’, dar, scena a fost tăiată. „Billy săruta bine. Mi-a plăcut. Am avut o scenă în care ne sărutam, dar a fost tăiată.”

Sharon Stone a făcut aceleași dezvăluiri despre actorii de la Hollywood

Kate Hudson nu este singura ce a făcut aceste dezvăluiri despre colegii săi, căci și Sharon Stone a povestit, în timpul unui interviu cu Andy Cohen, cine este bărbatul de la Hollywood ce sărută cel mai bine. „Robert de Niro a fost, cu siguranță, cel care m-a sărutat cel mai bine. Bob a fost cel mai bun de departe.”, a zis ea.

Ba mai mult, Sharon dezvăluie că a simțit toată viața o mare admirație pentru acesta: „Era actorul pe care l-am admirat cel mai mult și voiam să fiu capabilă să stau la aceeași masă cu Robert de Niro și să îi fac față. Poate pentru că îl priveam cu atâta respect, iar, pentru mine, momentul sărutului a fost un fel de apogeu.”

„Erau atât de multe lucruri la mijloc, eram atât de îndrăgostită de el…Probabil că ar fi putut să mă lovească cu un ciocan în cap și mi-ar fi plăcut. A fost fabulos și nu pot compara cu nimic altceva. Oricare altul a fost…meh.”, a continuat Sharon.