News

Kate Middleton a dezvăluit noi fotografii emoționante cu Prințul Louis

iulia.statie
April 23, 2020 14:59 PM

Kate Middleton nu s-a ferit niciodată să își exprime pasiunea pentru fotografie, iar multe dintre pozele dezvăluite de Palatul Kensington sunt opera Ducesei.

Pe aceeasi temaEste Kate Middleton însărcinată din nou?

Kate Middleton a dezvăluit noi fotografii emoționante cu Prințul Louis

Totuși, ultimele poze cu Prințul Louis sunt cele mai emoționante de până acum. Pentru a-i sărbători ziua de naștere, Kensington Palace a postat câteva fotografii cu micuțul pentru a surprinde fanii.

În fotografiile Louis își arată mânuțele pictate, rezultatul talentului său. Publicația People a explicat că micuțul se juca cu picturi pentru a-și aduce sprijinul către National Health Service și toți cei ce luptă în prima linie contra pandemiei. Aceasta este una dintre activitățile de care s-au bucurat în izolare Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte.

„Suntem bucuroși să dezvăluim aceste poze cu Prințul Louis înainte de ziua lui de naștere, făcute de Ducesă în aprilie.”, au dezvăluit oficialii Kensington Palace.

Ducii de Cambridge sunt izolați la Anmer Hall, casa lor din Norfolk. Este greu să realizăm că micul Prinț a împlinit 2 ani, pentru că anul trecut Kate posta o fotografie ce dezvăluia primii dințișori ai acestuia. Recent, superba familia a mai adus un tribut pentru NHS, filmându-se în timp ce aplaudau eroii din prima linie.

Prințul Louis este sărbătorit acasă, alături de părinții și frații lui, iar de ziua Reginei Elisabeta, aceasta împlinind 94 de ani pe 21 aprilie, nu a existat nicio petrecere sau ceremonie ținând cont de ultimele evenimente tragice.