News

Kate Middleton a împlinit 39 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere

iulia.statie
January 11, 2021 12:28 PM

Kate Middleton a împlinit 39 de ani sâmbătă, pe 9 ianuarie, iar aceasta și-a petrecut ziua de naștere extrem de diferit față de alți ani. Pandemia de coronavirus a adus multe schimbări în viețile tuturor, iar Familia Regală nu se dezice de la regulă.

Pe aceeasi temaCe are Kate Middleton în geantă. Patru lucruri care nu îi lipsesc niciodată

La mulți ani, Kate Middleton!

Regulile impuse de pandemia de coronavirus sunt respectate chiar și în zilele de naștere, iar Ducesa de Cambridge a experimentat și ea acest lucru. Kate a împlinit 39 de ani, iar această ocazie este de obicei sărbătorită alături de familie, iar publicul primește o fotografie inedită cu ea. Totuși, în acest an, lucrurile au fost foarte diferite.

Potrivit publicației Vanity Fair, Kate a sărbătorit fără familia sa. Aceasta probabil și-ar fi dorit să îi aibă alături pe părinții ei, Carole și Michael Middleton, în ziua specială, dar pandemia a împiedicat-o. Ducesa și-a petrecut ziua de naștere la Anmer Hall din Norfolk alături de soțul ei, Prințul William, dar și de micuții ei, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Se pare că toate scrisorile, email-urile și cadourile de la fani și apropiați au fost redirecționate către reședință pentru bucuria Ducesei.

Cum și-a petrecut ziua de naștere Kate Middleton

Pe lângă aceste lucruri, Prințul William a avut câteva surprize pentru soția sa, iar apelurile video au fost un adevărat deliciu pentru aceasta. Palatul Kensington a publicat o fotografie cu ea în timp ce purta mască, aflându-se în turneul ei cu trenul din Marea Britanie, ce a avut loc înainte de Crăciun.

Vă mulțumim pentru urările frumoase pentru ziua de naștere a Ducesei. Zilele de naștere au fost foarte diferite în ultimele luni, iar gândurile noastre continuă să fie cu toți cei care lucrează în prima linie în acest moment dificil.”, a fost decrierea ce a acompaniat fotografia.

Așa cum ne-a obișnuit, Regina Elisabeta a postat și ea două fotografii cu nora sa pe Instagram, una în care Ducesa apărea la un eveniment din 2020, alta în care ea era alături de Monarh la Chelsea Garden Show. Urmărește galeria foto pentru a vedea unele dintre cele mai interesante apariții ale Ducesei Kate Middleton!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)