Fashion

Kate Middleton a purtat o rochie veche la ziua mamei ei

nicoleta.ispasescu
February 5, 2019 11:52 AM

Kate Middleton este deja cunoscută pentru faptul că reciclează rochiile, ceea ce nu este neapărat un lucru rău.

La sfârșitul săptămânii trecute mama Ducesei de Cambridge a fost omagiată. Petrecerea a avut loc în Londra în interiorul reşedinţei lor din Chelsea.

Cu această ocazie a reciclat o rochie pe care a mai purtat-o de câteva ori în spaţiul public, şi anume o rochie roșie semnată de Alexander McQueen.

Însă, spre deosebire de apariţia din Berlin, de data aceasta Kate a accesorizat-o cu un palton subţire, negru, şi o pereche de stilettos roşii.

Kate Middleton a purtat o rochie veche la ziua mamei ei

Nu este prima dată când Kate Middleton poartă o rochie de două ori. Ba mai mult, în trecut au fost piese vestimentare pe care le-a purtat chiar și de trei ori.

Ocupată fiind cu toate îndatoririle regale și cu cei trei copii, pe care îi are împreună cu Prințul William, cel mai probabil Ducesa de Cambridge nu mai are timp și de shopping.

Rochia roșie cu umerii dezgoliți a făcut furori după ce Kate a purtat-o în 2017 în Berlin, atunci toate femeile s-au grăbit să își cumpere acest model de rochie.

Apreciem, totuși, că a ales să o combine și să o accesorizeze diferit. Până la urmă nu e ceva rău să reciclezi, cu ocazia asta îți pui în mișcare creativitatea, atunci când creezi ținute diferite cu aceleași piese vestimentare.