Vedete

Kate Middleton a trăit o adevărată dramă în adolescență! Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Ducesa de Cambridge

Camelia
September 28, 2022 13:11 PM

Kate Middleton a trăit o adevărată dramă în adolescență. Kate Middleton a dezvăluit, recent, că în adolescență, pe când era la școala de fete Downe House, s-a simțit “torturată de colegele ei răutăcioase”, iar comportamentul celor din jur a afectat-o mai mult decât a lăsat să se vadă.

Kate Middleton s-a confruntat cu răutățile colegelor ei din liceu. Potrivit lui Katie Nicolls, experta în scris biografii ale membrilor familiei regale, a explicat că ducesa nu a avut o viață ușoară la internatul Downe House. În acel internat, fetele erau într-o competiție continua, încercând să obțină cele mai bune rezultate.

Kate Middleton a trăit o adevărată dramă în adolescență

Katie Nicolls spune că multe dintre ele sufereau de numeroase afecțiuni de alimentație. Din dorința de a arăta perfect și de a avea o siluetă de invidat, multe dintre acele fete sufereau crunt și se înfometau. “Toate voiau să fie cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai în formă. Probabil Kate se simțea oribil încă de la început”, a mai mărturisit Katie Nicolls, potrivit mirror.co.uk.

Astăzi, Ducesa de Cambridge este lăudată pentru eleganța și rafinamentul care o definesc. În trecut, pe când era la liceu, Kate era mai înaltă cu un cap decât restul fetelor și era mai slabă. Tocmai de aceea, era ținta bullying-ului colegelor sale.

Kate Middleton, un deznodământ de poveste 

Prințul William, în vârstă de 38 de ani și soția sa, Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani s-au căsătorit în 2011 la Westminster Abbey. Cei 10 ani împreună le-au adus celor doi soți cele mai de preț cadouri, pe micuțul Prinț George, în vârstă de 7 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani și Prințul Louis de 3 ani.

Sursa foto: Arhiva Verdict