News

Kate Middleton a vorbit deschis despre cel de-al patrulea copil

iulia.statie
January 17, 2020 12:03 PM

În ultima vreme au tot circulat știri privind faptul că Ducesa Kate Middleton ar fi din nou însărcinată, însă aceasta nu a confirmat sau infirmat zvonurile. Kate a participat la un eveniment ieri, în Bradford, unde a vorbit deschis despre cel de-al patrulea copil.

Pe aceeasi temaCum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William

În timp ce discuta cu Josh Macplace, un fan al Familiei Regale, ce a dezvăluit că i-a trimis felicitări după nașterea fiecărui copi, Middleton a recunoscut că este puțin probabil ca ea să mai aibă un copil.

Kate Middleton a vorbit deschis despre cel de-al patrulea copil

„Nu cred că William își mai dorește”, i-a spus Ducesa tânărului. Mai mult, Macplace, ce suferă de autism și sindromul DiGeorge, nu s-a putut abține din a o îmbrățișa pe Ducesă, care i-a mulțumit pentru acest gest.

Nu este prima oară când Ducesa se gândește la cel de-al patrulea copilaș. În februarie 2019, Kate a fost extrem de impresionată de un bebeluș în vârstă de cinci luni și a recunoscut că îi este foarte dor să aibă copii așa micuți în jurul ei. Totuși, ea a dat un răspuns asemănător cu cel de mai sus atunci când a fost întrebată dacă se gândește la o viitoare sarcină: „Cred că William ar fi puțin îngrijorat.”

Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii, prințul George, 6 ani, prințesa Charlotte, 4 ani,  prințul Louis, 1 an.

Zvonurile privind sarcina Ducesei au luat cu asalt internetul în decembrie, după ce Ducesa și-a anulat prezența la un eveniment în ultimul moment și nu și-a însoțit soțul în turneul regal. Fanii au bănuit că este vorba de un viitor bebeluș, pentru că Ducesa mereu și-a îndeplinit îndatoririle, lipsind de la evenimente doar pe timpul celor trei sarcini din cauza grețurilor severe.