Fashion

Kate Middleton - apariție de senzație la gala Addiction

andreea voicu
June 13, 2019 11:14 AM

Kate Middleton a reușit din nou să surprindă din punct de vedere vestimentar. Ducesa de Cambridge este un style icon, fiecare apariție a ei fiind o inspirație pentru sute de femei din lumea întreagă. Deși este de ani de zile în atenția lumii întregi, Kate Middleton încă reușește să surprindă cu ținutele alese pentru evenimentele publice.

Pe aceeasi temaKate Middleton absolut impecabilă. Cum s-a prezentat Ducesa de Cambridge la ziua Reginei

Kate Middleton – apariție de senzație la gala Addiction

Iar asta s-a întâmplat recent, când a purtat, probabil, cea mai sexy rochie dintotdeauna. Kate Middleton a fost prezentă miercuri seară, 12 iunie, la Gala Awareness Addiction, care are ca scop acțiuni de caritate. Mai mult de atât, acest eveniment anual vine în ajutorul oamenilor dependenți de droguri, dar și a familiilor afectate. 

Pentru această ocazie, Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de culoare albă, semnată Barbara Casasola, cu umerii dezgoliți, la care a accesorizat un clutch din satin și pantofi cu inserții strălucitoare de la Jimmy Choo. 

Săptămâna Awareness Addiction se desfășoară între 10 și 16 iunie. Soția Prințului William a ținut un discurs la evenimentul din această seară. Ea a devenit patronul regal al organizației privind dependența în 2012. Organizația oferă reabilitare și tratamente pentru cei care se recuperează după consumul de substanțe interzise. Kate a lansat un centru comunitar de tratament împotriva dependenței în februarie 2018, la Wickford.

Ducesa de la Cambridge a participat anterior la această Gală în 2014, într-o rochie îndrăzneață, neagră, creată de Temperley London, cu decupaje sexy. 

Sursa: harpersbazaar.com