Beauty

Kate Middleton copie stilul de viață al Prințesei Diana și arată uimitor la 41 de ani! Care sunt regulile ei de bază

Camelia
December 4, 2023 11:04 AM

Kate Middleton se laudă cu o siluetă de adolescentă, cu toate că are 41 de ani și deja trei nașteri la activ!

Ducesa de Cambridge este adepta unui stil de viaţă sănătos, din care nu lipsesc alimentaţia echilibrată şi sportul, lucru care se vede cu ochiul liber.

Ducesa de Cambridge a publicat trei fotografii noi uimitoare pentru a marca aniversarea de 41 de ani, prezentându-și stilul regal în rochii create de designerul ei preferat, Alexander McQueen. Mulți au remarcat cum ducesa Kate Middleton arată chiar mai bine acum decât la 20 de ani.

Nu este întâmplător, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai mari simboluri de modă și frumusețe din Marea Britanie. Experții în frumusețe au analizat secretele din spatele stilului ei uluitor, fizicului de invidiat și aspectului tineresc, relatează click.ro.

Antrenorul personal al celebrităților, Ty Brennand, susține că silueta lui Kate este una dintre cele mai dorite. Kate face exerciții în fiecare zi cu un antrenor personal și este membră a scumpului Harbour Club din Chelsea. Care a fost un favorit al Prințesei Diana. De asemenea, Ducesei îi place să facă mai multe tipuri de sport. Printre care yoga, CrossFit, dar și tenisul.

Ce dietă adoptă Kate Middleton

Atât Kate Middleton, cât și soțul ei, prințul William, încearcă să reducă consumul de carne cât mai mult. Chef Raghu Deora – care a servit prânzul cuplului regal la Taj Mahal în 2016 – a creat un meniu fără carne pentru că i s-a spus că asta „preferau ducii”.

Ducesa de Cambridge a recunoscut că îi place curry picant. Se pare că Kate Middleton preferă o dietă cu alimente crude, mâncăruri sărace în carbohidrați și bogate în proteine . A recunoscut însă că se răsfață ocazional cu pizza și curry la pachet. Înainte de nuntă și după ce i-a născut pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte, ea ar fi urmat dieta Dukan, populară printre modele și vedete. Include proteine ​​slabe, pâine integrală, legume și fructe. Kate bea smoothie-uri dimineața și după-amiaza care conțin spirulina , kale, matcha – o pudră de ceai verde măcinată fin – spanac, romaine, coriandru și afine.