Fashion

Kate Middleton, exemplu de eleganță la brațul Prințului William, la un eveniment din Londra

irina.letitia
February 26, 2020 11:49 AM

Kate Middleton a oferit ieri seară un alt exemplu de eleganță regală, cu ocazia vizionării unei piese de teatru. Ducesa de Cambridge, însoțită de soțul său, și-a făcut apariția la teatrul Noël Coward , din Convent Garden, pentru a viziona muzicalul ”Dear Evan Hansen”.

Kate Middleton, exemplu de eleganță la brațul Prințului William, la un eveniment din Londra

Kate Middleton a arătat superb într-o ținută elegantă, dar sobră. Ducesa a purtat o rochie Eponine , din tweed, ce aduce aminte de clasicele taioare Chanel. Rochia este accesorizată cu nasturi aurii, în ton cu accesoriile prețioase alese de ducesă.

Conform bunului său obicei, Kate Middleton a aplicat și de această dată principiul ”recicării” hainelor. Ducesa a purtat la evenimentul de ieri seară o pereche de pantofi strălucitori, de la Jimmy Choo, în valoare de aproape 600 de lire sterline. Pantofii însă nu sunt o noutate, ducesa purtându-i anterior cu cel puțin două ocazii: la premiile BAFTA și la gala caritabilă Addiction Awareness Week charity de anul trecut.

În completare, ducesa a ales un clutch elegant, tot de la Jimmy Choo, asortat pantofilor și rochiei, într-un degrade strălucitor.

Nici bijuteriile purtate de ducesă nu au fost mai prejos. Kate a ales o pereche de cercei stil candelabru, din diamante. Si pe aceștia i-a purtat anterior, în 2017, fiind un împrumut al reginei, care de altfel nu i-a purtat niciodată.

Vizionarea specială a piesei de teatru a inclus și o vizită în culise a cuplului regal, care i-a cunoscut pe membrii distribuției. Muzicalul a avut ca temă centrală sănătatea mentală, un subiect apropiat de preocupările de caritate ”The Royal Foundation”, pe care cuplul a reprezentat-o ieri seară, la eveniment.

Mai multe imagini cu ducesa de Cambridge, în GALERIA FOTO!