Fashion

Kate Middleton îmbrățișează cea mai populară tendință pentru primăvară

iulia.statie
March 11, 2021 17:10 PM

Kate Middleton cucerește printr-o altă ținută, perfectă pentru primăvară! Ducesa de Cambridge reușește să primească cu brațele deschise fiecare tendință nouă și să o reinterpreteze după propriul plac, prezentând piese extrem de elegante.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Ce ținută a prezentat Kate Middleton

Cum piesele roz au cucerit tendințele, iar iubitorii de modă din toată lumea încearcă să introducă această nuanță veselă în ținutele de zi cu zi, iată că a venit și rândul soției Prințului William să prezinte o variantă extrem de chic și rafinată pentru primăvară.

Pentru o apariție la un eveniment alături de soțul său, Prințul William, Kate Middleton a ales să poarte un palton roz semnat Max & Co, alături de un pulover din aceeași nuanță creat de unul dintre brand-urile britanice favorite ale Ducesei, Boden. Pentru a finisa look-ul, ea a adăugat o pereche de pantofi cu toc negri și o pereche de pantaloni simpli.

De asemenea, aceasta a propus o curea, amintindu-ne de ținuta pe care a avut-o Michelle Obama la inaugurarea noului președinte al Statelor Unite, Joe Biden, ce a făcut furori printre internauți. Se pare că nici Kate Middleton nu scapă de mania curelelor și centurilor în acest sezon!

Puloverul costă 65 de lire sterline și încă este disponibil pe site-ul brand-ului, deși suntem sigure că se va vinde curând, căci Kate Middleton are efectul unui adevărat trendsetter. Paltonul roz semnat Max & Co se ridică la o sumă de 339 lire sterline.

Ce a spus Prințul William despre Meghan Markle și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William au cunoscut micuții de la școala School21 din Londra, dar și pe oamenii ce fac parte din echipa de la unitatea de învățământ. Aceasta a fost prima apariție a celor doi după ce interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, susținut pentru Oprah Winfrey, a fost făcut public.

Dezvăluirile făcute de fosta actriță și nepotul Reginei Elisabeta nu au făcut cinste Familiei Regale, iar Prințul William nu a scăpat de întrebari incomode la eveniment. Cum Meghan Markle a adus câteva acuzații destul de grave la adresa seniorilor regali, toată lumea stă cu sufletul la gură pentru a vedea ce reacție o să aibă aceștia.

Nepotul Reginei Elisabeta a fost întrebat dacă face parte dintr-o familie rasistă, iar răspunsul nu a întârziat să apară. „Nu suntem deloc o familie rasistă.”, a zis acesta. De asemenea, el a mai fost întrebat dacă a vorbit cu fratele său, Prințul Harry, după ce a apărut interviul. „Nu am vorbit încă cu el, dar o să o fac.”, a adăugat acesta.