News

Kate Middleton, împreună cu fratele ei la ședințele de terapie

iulia.statie
October 14, 2019 17:42 PM

James Middleton a vorbit deschis despre problemele sale cu depresia, dezvăluind că sora lui a stat lângă el pe perioada recuperării, prioritizându-l.

Pe aceeasi temaCum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William

Într-un interviu pentru The Telegraph, James a ales să discute despre lupta lui cu depresia, o lupta ce a ținut-o secret multă vreme.

Kate Middleton, împreună cu fratele ei la ședințele de terapie

Când a realizat că are nevoie de ajutor, James a apelat la un spital privat de psihiatrie. Acolo a vorbit pentru prima oară despre faptul că avea gânduri în legătură cu sinuciderea.

„Am vorbit despre depresie în speranță că voi ajuta pe cineva care se confruntă cu aceasta. Este ok să vorbim despre aceasta. Chiar, acesta a fost primul pas în vindecarea mea.”, a scris James pe un site de socializare.

„Îmi amintesc că mă gândeam: ‚Trebuie să răspund sincer, vreau ca ei să mă ajute’”, a explicat el. „Am spus că am astfel de gânduri, dar nu cred că voi ajunge la asta vreodată.”, a continuat James. Ba chiar, pe fișa sa scrie că a avut aceste gânduri, dar nu reprezentau un pericol pentru el.

Perioada de recuperare a fratelui lui Kate Middleton a durat aproximativ un an. „Înainte să încep, eram complet pierdut.”, a spus James despre terapie.

Totuși, cu ajutorul familiei, James a reușit să înfrunte depresia. Ba chiar, sora lui, Kate Middleton, a participat cu el la ședințele de terapie, fiindu-i aproape.

„Ei toți”, a răspuns James referitor la membrii famileii ce i-au fost aproape.

„Nu neapărat au fost prezenți în același timp, însă uneori individual, uneori împreună. Aceasta i-a ajutat să mă înțeleagă mai bine și să înțeleagă cum funcționa mintea mea. Familia mea nu a avut nevoie să mă întrebe ‚Ce putem face?’ datorită modului în care terapia m-a ajutat. Singurul lucru pe care îl puteau face era să vină la ședințele de terapie.”, a dezvăluit James.

Sursă: Elle