Fashion

Kate Middleton, în cea mai sexy ținută purtată până acum. Ducesa de Cambridge a renunțat la rochiile 'cuminți'

andreea voicu
May 15, 2019 19:19 PM

De când s-a măritat cu Prințul William, Kate Middleton este intens urmărită prin prisma ținutelor pe care le poartă la fiecare apariție publică. În ultimii ani, stilul Ducesei de Cambridge s-a schimbat enorm de mult. De cele mai multe ori, aceasta era criticată de experți că ținutele ei nu reprezintă nimic și că au o simplitate plictisitoare.

Pe aceeasi temaA fost confundată cu Kate Middleton! Ce reacție a avut Kate Beckinsale

O înțelegem, pe deoparte, pentru că nu este tocmai ușor să îndeplinești și cerințele de protocol vestimentar, dar în același timp să fii și pe placul criticilor de modă din zona fashion.

Kate Middleton, în cea mai sexy ținută purtată până acum

Acum, Kate Middleton a încercat să demonstreze că poate să își asume cu succes riscuri vestimentare și se pare că o face cât se poate de bine. Sau cel puțin a început să primească laude.

Ducesa de Cambridge a respectat mereu tradițiile familiei regale britanice în ceea ce privește ținutele alese la îndatoririle regale. Întotdeauna, soția Prințului William avea grijă să îmbrace ținute sobre, în culori neutre, și nu prea excela la capitolul accesorii.

Cel mai mult a fost apreciată pentru faptul că nu mereu și-a ales rochii de la marile case de modă și a purtat deseori piese vestimentare de la branduri accesibile la preț. Și de câte ori aceasta alegerea un anumit tipar de rochie, modelul respectiv era sold out în magazinele de profil.

Anul 2019 a venit cu anumite schimbări în ceea ce privește vestimentația lui Kate Middleton. La cea mai recentă apariție publică, Ducesa, mamă a trei copii, a fost de-a dreptul radiantă și fermecătoare într-o rochie sexy, semnată Alessandra Rich. În picioare, ea a încălțat pantofi stilleto, din piele albastră.

Ducesa de Cambridge a participat la o expoziție organizată la Bletchley Park, acolo unde a fost în centrul atenției cu outfit-ul elegant, dar în același timp îndrăzneț. Fotografii au fost cu blitz-urile aparatelor pe ea, iar croiala rochiei purtată de Kate se pare că i-a cam jucat feste. Nu știm dacă soția Prințului William și-a prins intenționat rochia cu buline doar în trei nasturi, însă un lucru a fost cert.

Cu fiecare mișcare pe care aceasta a făcut-o, întreaga ținută i-a lăsat la vedere piciorele suple și tonifiate, chiar dacă nu mai este o tinerică. Per ansamblu, rochia i-a venit ca turnată soției Prințului William, care a primit numai laude din partea admiratorilor săi.