News

Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Iată ce spun fanii

iulia.statie
October 17, 2019 16:19 PM

Kate și Prințul William se bucură deja de trei copii minunați, însă fanii cuplului regal sunt convinși că Ducesa este însărcinată iarași și va aduce pe lume gemeni.

Pe aceeasi temaCe ţinută a purtat Kate Middleton la slujba de Paştele Catolic

Middleton a suferit de grețuri matinale severe la primele trei sarcini, însă lumea nu crede că Ducesa se va opri aici. Cei doi au mărturisit că își doresc patru copii și se pare că nu ar mai vrea să aștepte foarte mult pânâ la viitorul bebeluș din Familia Regală.

Kate Middleton, însărcinată cu gemeni? Iată ce spun fanii

Fanii au remarcat că burtica lui Kate a început să se rotunjească și aceasta și-a schimbat look-ul, exact ca de fiecare dată când a rămas gravidă. Ea și-a scurtat părul înainte de turneul din Pakistan, stârnind curiozitatea tuturor.

Întrebarea este pe buzele tuturor. Este Kate Middleton însărcinată din nou?

Ziarele anunțau că un medic îi însoțește pe Ducii de Cambridge în turneu.

Lumea deja a început să dezbată subiectul în agențiile de pariuri, iar fanii sunt extrem de convinși că Ducesa va aduce pe lume de această dată.

„Pariorii sunt convinși că frumoasa Kate va naște anul viitor, și sunt foarte siguri că vor veni primii gemeni în familia regală”, a spus Alex Apati, Ladbrokes, o companie britanică de pariuri.

Pe lângă faptul că un medic îi va însoți în turneu, un lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum, Kate este surprinsă mângâindu-și duios burtica, așa cum a mai fost văzută și înainte când era însărcinată.

Șansele de a avea gemeni este de 1 la 250 de nașteri. Familia Britanică nu a mai avut parte de gemeni de aproximativ 600 de ani, iar dacă Kate va schimba acest lucru, atunci ea va rămâne în istoria Casei Regale.

Totuși, nu este prima oară când aceste zvonuri circulă printre fanii Ducilor de Cambridge.

Sursă: Libertatea pentru femei