Fashion

Kate Middleton, într-o nouă ținută ce îi aduce tribut Prințesei Diana

iulia.statie
October 20, 2020 16:49 PM

Kate Middleton continuă să câștige jocul cu vestimentația de toamnă.

Pe aceeasi temaCum a fost cerută Kate Middleton în căsătorie. Prințul William a dezvăluit momentul emoționant

Kate Middleton sau Prințesa Diana?

Ducesa de Cambridge a fost văzută alături de Prințul William la lansarea campaniei de fotografie Hold Still de la Waterloo Station din Londra. Pentru această ocazie, Kate Middleton a purtat o haină într-o nuanță de roșu aprins, la care a asortat o mască cu imprimeu floral, aceste piese fiind preferatele Ducesei atunci când vine vorba de protecție, împreună cu o pereche de pantaloni negri și pantofi în aceeași nuanță.

Nu este prima oară când o vedem pe Ducesă îmbrăcând un astfel de palton, amintindu-ne de mai multe ținute ale Prințesei Diana, ce prefera această piesă.

Expoziția de fotografie este un proiect foarte drag pentru Kate Middleton, ce a creat Hold Still alături de Nation Portrait Gallery pentru a prezenta viața din Marea Britanie în timpul crizei de coronavirus. După ce s-au trimis 31 000 de poze, ea și un juriu format din experți au selectat 100 de fotografii pentru a fi prezentate într-o expoziție online.

Ce a declarat un voluntar despre Kate Middleton

Nu ne miră faptul că Middleton este extrem de atrasă de acest proiect, căci aceasta, la fel ca orice altă mămică, a devenit fotograful familiei, multe dintre pozele cu micuții săi, dar și cu soțul ei, fiind făcute chiar de ea.

Mai mult, potrivit revistei Hello!, Ducii de Cambridge s-au întâlnit și cu voluntarul Sami Massalami Mohammed Elmassalami Ayed, ce apare în una dintre fotografii. „Ducesa m-a sunat acum câteva săptămâni și acum avut o conversație minunată. Mi-a spus că ar vrea să construiască o galerie care să prezinte modul în care Marea Britanie s-a confruntat cu pandemia. Ducesa s-a dovedit a fi cu adevărat grijulie și foarte dedicată, am fost impresionat că și-a făcut timp să mă sune.”