Fashion

Kate Middleton nu se desparte de gențile plic! Care este motivul Ducesei de Cambridge

andreea voicu
March 27, 2019 17:45 PM

Kate Middleton este nelipsită de la evenimente publice, iar de fiecare dată reușește să iasă în prim-plan prin ținutele elegante, dar și prin alegerea accesoriilor cu mare grijă.

Un detaliu, însă, a atras atenția la Ducesa de Cambridge. Soția Prințului William este nedezlipită de gențile tip plic, pe care și le etalează cu mare mândrie de fiecare dată. Uneori, aceasta le ține cu ambele mâini, iar experții londonezi susțin că motivul Ducesei de Camdrigbe este unul întemeiat, care nu ține de stil.

Kate Middleton nu se desparte de gențile plic! Care este motivul Ducesei de Cambridge

Conform presei străine, Kate Middleton alege să poarte un clutch la evenimente unde strânsul de mână nu este unul potrivit. Alții consideră că Ducesa de Cambridge se folosește de geanta plic pentru a nu da mâna cu toată lumea. Se pare că acest obicei l-a luat de la Regina Elisabeta, care este reticentă cu oamenii pe care îi întâlneșt.

”Ducesa de Cambridge preferă să nu dea mâna cu anumite persoane, dar există și alte feluri de a evita acest lucru”, au dezvăluit experții.

Protocolul de la Palatul Buckingham impune ca cei din familia regală să întindă primii mâna când vor să salute pe cineva și nu invers.

De asemenea, fostul majordom al Prințesei Diana a mărturisit că Ducesa de Cambridge se folosește de gențile plic pentru a avea o postură elegantă. De cele mai multe ori, Kate Middleton a fost zărită în aceeași poziție, și anume cu mâinile în fața abdomenului.