Beauty

FOTO. De ce s-a operat Kate Middleton! Intervenția chirurgicală la care a fost supusă

andreea voicu
November 16, 2020 14:00 PM

In Familia Regala aspectul fizic este foarte important. Desi nu este mereu recunoscut, aproape niciodata, mai multi membrii de rang inalt au apelat la mici imbunatatiri ale aspectului fizic. Cea mai recenta persoana, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge s-a operat în urmă cu ceva timp, iar pana la aceasta operatie, Ducesa aproape ca nu isi strangea parul niciodata.

Pe aceeasi temaMeghan Markle nu a semnat un contract prenupțial înainte de căsătoria cu Prințul Harry

De ce s-a operat Kate Middleton

Foarte puțini au sesizat faptul că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton are o cicatrice la nivelul capului, cu care a rămas în urma unei operații pe care a suferit-o în copilărie.

Soția Prințului William are o cicatrice pe care nimeni nu a observat-o până acum. În urma intervenției chirurgicale, ea a rămas cu o cicatrice de aproximativ 8 cm.

Potrivit Daily Mail, semnul pe care Kate îl are a fost văzut prima dată în 2011. La vremea respectivă, toți au crezut că are o extensie de păr, însă la scurt timp, Palatul Kensington a precizat că este vorba de o cicatrice.

Așa se face că Ducesa nu a fost surprinsă niciodată cu părul prins în public. ”Nu cred ca a fost vorba de o boala medicala grava. As putea spune ca e rezultatul unei malformații arteriovenoase – un semn de naștere – fiind înlăturată. Este remarcabil, având în vedere marimea ei, ca nimeni nu a observat-o înainte”, a explicat un doctor.

Ce semn are Prințul William

Și soțul ei, Prințul William, are un semn pe frunte. Cicatricea Prințului William este pe frunte și este asemănătoare cu cea a personajului îndrăgit de toată lumea, Harry Potter. De fapt, Prințul însuși o numește „cicatricea lui Harry Potter”.

Deci, cum s-a ales Prințul William cu acest semn? Se pare că a fost lovit cu o crosă de golf, pe când avea 13 ani. Este, în mod evident, cea mai caraghioasă poveste a unei cicatrici regale, din toate timpurile.

Nu uita sa accesezi GALERIA FOTO!