Fashion

Kate Middleton, răvășitoare la premiera mondială James Bond! A părut desprinsă din film

maria.apostol
September 29, 2021 13:38 PM

Ducesa Kate Middleton a fost centrul atenției la premiera mondială a filmului „No Time to Die”, al cincilea și ultimul film cu Daniel Craig în rolul agentului 007, ce a avut loc la Londra.

Ducesa de Cambridge și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Royal Albert Hall la brațul soțului ei, prințul William, însă toate privirile au fost îndreptate asupra sa.

Pentru evenimentul susținut la Royal Albert Hall, Ducesa de Cambridge și-a canalizat eleganța într-o rochie iconică, cu capă, de culoare aurie, ]ncrustată cu paiete, care a încorporat perfect și tematica filmului. Piesa vestimentară este semnată de Jenny Packham și valorează în jur de 4.000 de dolari, potrivit hellomagazine.com. Soțul ei, Prințul William, s-a prezentat la rândul său asemenea unui Bond veritabil, în costum negru cu papion.

Alegerea elementelor metalice în ținuta lui Kate au reprezentat o curajoasă provocare pentru Ducesă, care de obicei tinde să poarte ținute clasice, simple. Aceasta a asortat rochia bijuterie cu o pereche de cercei circulari.