News

Kate Middleton și Meghan Markle, împreună la meciul Simona Halep-Serena Williams

andreea voicu
July 13, 2019 17:48 PM

Kate Middleton şi Meghan Markle au urmărit, sambătă (13 iulie), meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din finala Wimbledon. Cele două Ducese au făcut senzație în tribuna regală și au comentat intens partida, semn că se simt bine împreună. Neînțelegerile dintre acestea se pare că aparțin de domeniul trecutului.

Kate Middleton și Meghan Markle, împreună la meciul Simona Halep-Serena Williams

Finala Wimbledon 2019 a avut loc sâmbătă, de la ora 16.00, și nu este prima dată când Kate Middleton și Meghan Markle participă împreună la un meci de tenis. Soțiile prinților William și Harry au participat și anul trecut la Grand Slam-ul britanic.

Pentru această ocazie, Kate Middleton a purtat o rochie verde, cu mâneci scurte, creație Dolce and Gabbana. Chiar Simona Halep declara că ar fi încântată dacă Ducesa de Cambridge ar participa la turneul găzduit de Londra pentru a o urmări.

Și Meghan Markle a fost în centrul atenției. Proaspăta mămică a ales o cămașă albă, simplă, și o fustă lungă, cu nuanțe de albastru. Se știe că Ducesa de Sussex este prietenă bună cu Serena Williams. Cele două Ducese au fost însoțite de sora lui Kate, Pippa Middleton.

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams și a devenit prima româncă care câștigă trofeul de la Wimbledon, după o finală care a durat doar 55 de minute. Felicitări, Simona!!