News

Kate Middleton și Prințul William au încălcat tradiția regală chiar în noaptea nunții! Ce au făcut cei doi

iulia.statie
September 12, 2020 11:46 AM

Viața ca membru al Familiei Regale vine cu multe tradiții și reguli. Potrivit presei internaționale, chiar până și Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție importantă în noaptea nunții lor.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Cum au încălcat Kate Middleton și Prințul William tradiția regală chiar în noaptea nunții

Publicația The Express notează faptul că ei trebuiau să plece imediat în luna de miere în ziua nunții lor. Totuși, Ducele și Ducesa de Cambridge au decis să nu facă acest lucru și au optat pentru a petrece noaptea la Palatul Buckingham.

Ținând cont că nunta lor a fost televizată, la fel cum s-a întâmplat la Meghan Markle și Prințul Harry, este foarte posibil ca William și Kate să fie extenuați după o zi lungă de festivități. Mai mult, Prințul trebuia să se întoarcă la muncă imediat după eveniment, așa că aceștia nu puteau să plece în luna de miere. La timpul respectiv, William lucra ca și pilot, însă, acesta s-a axat în ultimii an pe munca de membru al Familiei Regale.

Când au plecat aceștia în luna de miere

Ba chiar, Ducele și Ducesa de Cambridge nu au plecat în luna de miere decât la 10 zile după nunta lor, când au decis să petreacă timpul pe o insulă privată din Seychelles. Aceeași publicație menționată mai sus explică faptul că este încă neclar unde Harry și Meghan și-au petrecut noaptea nunții, dar, ținând cont că aceștia s-au reîntors foarte repede pentru a munci după ceremonie, se poate spune că nu au călătorit prea departe.

Chiar dacă William și Kate au încălcat tradiția regală prin faptul că și-au petrecut noaptea nunții la Palatul Buckingham, decizia nu pare să fi fost contestată de cineva.

Momentan, Ducii se află acum în vacanță, alături de micuții lor, în Insulele Scilly, o destinație iubită de vacanță ce se află în vestul peninsulei Conrwall.