Beauty

Kate Middleton și Prințul William au încălcat tradiția regală în noaptea nunții

nicoleta.ispasescu
July 31, 2018 10:24 AM

Așa cum Meghan Markle a învățat recent, viața ca membru al familiei regale vine cu o mulțime de reguli și tradiții de respectat. Și, potrivit unui nou raport, Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție regală importantă, în noaptea nunții lor.

Pe aceeasi temaKate Middleton nu este obligată să poarte mereu pantofi cu toc, în schimb Meghan Markle DA! Care este motivul

Publicația online The Express arată că, în mod tradițional, cuplurile regale pleacă imediat după nuntă în luna de miere. Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Cambridge nu au făcut acest lucru și se pare că au optat să petreacă noaptea la Palatul Buckingham.

Întrucât ceremonia nunții lor a fos televizată, la fel ca în cazul lui Meghan Markle și al Prinţului Harry, probabil William şi Kate au fost epuizaţi după o lungă zi de festivitiăţi. Iar faptul că William trebuia să se întoarcă la lucru la scurt timp după nuntă, nu a putut face posibilă luna de miere, așa că au renunțat la ea.

La vremea respectivă, Prințul William era pilot de căutare și salvare, dar de atunci el a luat decizia de a se concentra doar pe îndatoririle sale regale.

De fapt, Ducele și Ducesa de Cambridge nu putut pleca în luna de miere în primele 10 zile după nuntă, însă după acestea au plecat pe o insulă privată din Seychelles.

Publicația The Express notează, de asemenea, că momentan nu se știe unde au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry noaptea nunții, dar, având în vedere că s-au întors destul de repede la lucru, este sigur să spunem că nu au fost prea departe.

Chiar dacă William și Kate au încălcat tehnic tradiția regală, petrecându-și noaptea nunții la Palatul Buckingham, decizia pare să nu fi avut consecințe negative.