Fashion

Kate Middleton și Prințul William s-au asortat! Ce ținute au afișat la cel mai recent eveniment al lor

iulia.statie
March 19, 2021 14:09 PM

Prințul William și Kate Middleton continuă să strălucească la evenimentele oficiale, chiar dacă multe controverse urmăresc Familia Regală după ce Meghan Markle și Prințul Harry au decis să vorbească despre viața lor din ultimii ani într-un interviu cu Oprah Winfrey.

Pe aceeasi temaCe accesoriu a ales Kate Middleton! Ducesa oferă o nouă lecție de stil

Ce ținute au afișat Prințul William și Kate Middleton

Joi, 18 martie, Ducele și Ducesa de Cambridge au fost prezenți la o stație de ambulanță din Londra pentru a vorbi cu personalul de acolo despre provocările pe care le-a adus pandemia de coronavirus. Așa cum ne-au obișnuit, aceștia au optat pentru ținute extrem de elegante.

Prințul William a purtat o cămașă pe sub un pulover albastru și un palton într-o nuanță mai închisă, păstrând totul aproximativ în aceeași paletă de culoare. În schimb, Kate Middleton a ales un palton camel, iar geanta și pantofii au fost asortați cu piesa centrală. Aceștia și-au petrecut dimineața vorbind cu paramedicii despre cum fac față presiunii în pandemia de coronavirus, scrie publicația People.

Mai mult, săptămâna aceasta, publicația Entertainment Tonight a citat mai multe surse ce au vorbit despre ce simte nepotul Reginei Elisabeta cu privire la decizia fratelui său de a discuta cu Gayle King despre relația lor. Se pare că William este profund îngrijorat de faptul că Ducii de Sussex au împărtășit informații private ce au legătură cu familia lor.

Prințul William a reluat legătura cu Prințul Harry

Gayle King dezvăluia recent că după interviul exploziv cu Oprah Winfrey, Prințul Harry, Prințul William și Prințul Charles au reluat legătura. Chiar dacă aceste conversații nu au fost productive, Ducele de Sussex se bucură pentru că poate să discute din nou cu rudele sale.

 „Nu încerc să fac dezvăluiri, dar, i-am sunat pentru a vedea ce mai fac și este adevărat, Harry a vorbit cu tatăl și fratele lui. Am aflat că aceste conversații nu au fost productive, dar se bucură pentru că au început să discute.”, a spus acesta.

Totuși, nimeni nu a luat legătura cu Meghan Markle. „Nimeni nu a vorbit încă cu Meghan, până în acest moment. Cred că este frustrant pentru ca ei să vadă că există o discuție despre rasism în Familia Regală când tot ce și-au dorit a fost ca seniorii regali să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, false, ce au o înclinație spre rasism.”, a adăugat Gayle King.