News

Kate Middleton și Prințul William vor părăsi în curând casa lor din Norfolk

iulia.statie
February 19, 2021 12:20 PM

S-ar putea ca Ducele și Ducesa de Cambridge, alături de micuții lor, să se mute din a doua lor acasă, Amner Hall, din  Norfolk. În funcție de viitoarele reguli impuse de guvern, ei ar putea să revină cât mai repede în Londra.

Pe aceeasi temaDe ce nu poartă membrii familiei regale niciodată centură de siguranță

De ce pleacă Prințul William și Kate Middleton din Norfolk

Potrivit publicației Hello, Prințul William și Kate Middleton au venit la casa lor din Norfolk înainte de Crăciun. Ei au mai petrecut perioada de izolare la Amner Hall, dar în septembrie s-au întors la Londra atunci când școlile s-au redeschis.

Pe 22 februarie, premierul Boris Johnson urmează să anunțe câteva schimbări, printre care ar putea să fie inclusă și deschiderea școlilor. Guvernul britanic a sugerat că aceste instituții s-ar putea deschide pe 8 martie, în funcție de rata infectărilor cu noul coronavirus.

Deci, dacă Prințul George și Prințesa Charlotte vor avea nevoie să fie aproape de casa lor din Londra, înseamnă că Prințul William și soția sa, Kate Middleton, trebuie să se întoarcă la Palatul Kensington. Micuții lor merg la Thomas’s School din Battersea, dar Prințul Louis nu li s-a alăturat fraților săi mai mari încă, deoarece nu se află la vârsta potrivită.

Cum a fost perioada de izolare pentru Kate Middleton și Prințul William

Ducele și Ducesa au vorbit despre dificultatea de a sta cu micuții acasă și de a face cu ei diferite teme. De asemenea, Prințul William a dezvăluit că nu are deloc răbdare, în schimb soția sa are din plin. „Am fost rușinat de cunoștințele mele la matematică.”, a zis nepotul Reginei Elisabeta.

Mai mult, Kate Middleton a vorbit și despre faptul că această perioadă a fost una obositoare pentru părinți. „Am devenit coafeză, spre groaza copiilor mei. A trebuit să devenim și profesori. Eu, personal, mă simt trasă în atâtea direcții diferite.”, a spus soția Prințului William.