News

Kate Middleton, supărată pe Meghan Markle! Ce s-a întâmplat între cele două

iulia.statie
August 4, 2020 11:50 AM

Încă de când Meghan Markle și Prințul Harry au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că plănuiesc să renunțe la titlurile lor de seniori regali, mai mulți experți regali au speculat că decizia lor a fost bazată pe faptul că Ducesa de Sussex nu putea să se acomodeze cu noile ei rude.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

De ce nu se înțeleg Meghan Markle și Kate Middleton

Pe lângă acest lucru, Meghan Markle deja a povestit că Familia Regală nu a făcut nimic pentru a o proteja de presa tabloidă britanică ce a scris numeroase articole dureroase și negative despre ea.

Cu toate acestea fiind spuse, Prințul și soția lui și-au dorit să scape de toate regulile pe care au trebuit să le respecte când aveau îndatoriri regale. Potrivit anumitor comentatori regali, decizia surprinzătoare a celor doi i-a făcut pe mai mulți membrii să sufere, iar tensiunea s-a simțit la ultimele evenimente la care aceștia au participat, mai ales că Prințul William abia le-a băgat în seamă prezența.

Expertul regal, Camilla Tominey, a povestit că în timpul ultimului eveniment la care au participat, înainte ca Meghan și Harry să părăsească Familia Regală, William abia i-a salutat. „El abia a spus: ‚Bună, Harry’, mai mult nu a avut de zis.”

Deși mulți au dat vina pe Meghan pentru faptul că și-a distanțat soțul de familia sa, o sursă apropiată de cuplu a susținut că aceasta nu a fost niciodată intenția ei, căci își dorea ca Harry să rămână apropiat de rudele lui.

De ce o acuză Meghan Markle pe Kate Middleton

Se pare că Ducesa de Sussex a creat o situație și mai dificilă între Prinț și Familia Regală cu biografia ‚Finding Freedom’, ce va putea fi disponibilă începând cu săptămâna viitoare. În carte, Meghan susține că Kate nu a reușit să o facă să se simtă bine alături de familie. Mai mult, fosta actriță dă vina pe Kate pentru că nu a jucat rolul de mediator atunci când Harry și fratele său, William, au început să se certe.

Kate a fost extrem de nervoasă atunci când a citit cartea, iar frustrarea ei s-a transformat în lacrimi, pentru că a fost rănită de acuzații, notează publicația Us Daily Report. „Kate a fost devastată de tot ce s-a întâmplat în Familia Regală. Fără îndoială, problemele dintre Harry și William au afectat-o profund. Totul o supără.”, a explicat autorul regal Andrew Morton.

Mai mult, Phil Dampier susține și el că scandaloasa carte nu va ajuta la vindecarea rănilor produse din cauza certurilor dintre cei doi frați.