News

Kate Middleton, supărată pe Regina Elisabeta a II-a. Motivul discordiei: Meghan Markle!

nicoleta.ispasescu
November 23, 2018 13:59 PM

Kate Middleton, supărată foc pe Regina Elisabeta a II-a. Și are toate motivele să o facă, având în vedere că aceasta din urmă a invitat-o pe mama lui Meghan Markle la festivitățile de Crăciun de anul acesta, în timp ce părinții ei nu au fost niciodată prezenți.

Lui Kate Middleton nu i-a căzut bine deloc faptul că Regina Elisabeta a II-a a luat decizia de a o invita pe Doria Ragland, mama lui Meghan Markle, alături de familia regală, la Castelul Sandringham, din Norfolk, acolo unde familia regală petrece Sărbătorile în fiecare an. Din dorința de a o ajuta pe mama lui Meghan Markle să fie aproape de fiica ei însărcinată, de sărbători, suverana Marii Britanii i-a lansat deja invitația oficială acesteia.

Ducesa de Cambridge se simte nedreptățită

Este prima dată când ducesa de Cambridge își exteriorizează supărarea, desi cu sigueranță au mai fost dăți în care s-a simțit nedreptățită. 

Chiar dacă între cele două ducese, Kate Middleton și Meghan Markle, aparent, relațiile sunt amicale, există totuși o competiție între ele, cu atât mai mult cu cât nou-venita în familie pare să fie favorizată nu doar de Regină, ci și de către ceilalți membri.

În plus, popularitatea lui Meghan este în creștere și probabil că deja a întrecut-o pe Kate, cu atât mai mult cu cât ea este căsătorită cu Prințul Harry doar de o jumătate de an.

Ce a deranjat-o, de fapt, pe Kate Middleton cel mai mult? Faptul că Regina a invitat-o anul acesta, de Crăciun, pe mama lui Meghan la Palatul Sandringham, în timp ce părinții ei nu au participat niciodată, deși ea și Prințul William sunt căsătoriți de 7 ani și au trei copii împreună.

Deși înțelege că actuala ei cumnată s-a rupt de familia ei – ca să nu mai vorbim despre relația proastă pe care o are cu frații vitregi și cu tatăl ei –, Kate Middleton are impresia că lui Meghan Markle prea i s-a oferit totul pe tavă.

Înțelege că mare parte din familia ei s-a înstrăinat de ea și că acesta a fost un gest frumos, dar nu se poate abține să se gândească la faptul că soției Prințului Harry i-a fost ușor să se integreze’, a declarat o sursă pentru publicație Life & Style.