News

Kate Middleton va schimba câteva reguli din Familia Regală atunci când o să devină Regină

iulia.statie
March 3, 2021 10:40 AM

Kate Middleton se gândește mult la viitor, iar cel mai mult privește către perioada în care o să devină Regină, iar soțul ei, Rege.

Pe aceeasi temaCe accesoriu a ales Kate Middleton! Ducesa oferă o nouă lecție de stil

Kate Middleton vrea să scape de câteva reguli din Familia Regală?

Având în vedere longevitatea familiei Windsor și înclinația lor de se dedica Familiei Regale și a lucra extrem de mult chiar și după o anumită vârstă, mai ales că Regina Elisabeta continuă să domnească și la vârsta de 94 de ani, această tranziție poate să fie în viitorul foarte depărtat, dar, totuși, Ducesa de Cambridge ar avea câteva idei.

„Kate poate schimba unele dintre regulile învechite regale atunci când devine Regină. Înainte nici nu o vedeam la vreun eveniment fără William, dar acum participă la multe evenimente oficiale de una singură, semn că este gata să fie Regină.”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly.

Cum își petrece Kate Middleton timpul liber

Între timp, Kate își dorește să își petreacă timpul liber făcând sport, căci, se pare că iubește să facă yoga, dar și stând alături de micuții săi, George, 7 ani, Charlotte, 5 ani și Louis, 2 ani. „Familia înseamnă totul pentru Kate și una dintre cele mai mari griji ale ei cu privire la viitor este să nu fie acolo pentru George, Charlotte și Louis.”, a continuat sursa.

De asemenea, gătitul și grădinăritul se află printre activitățile preferate ale Ducesei de Cambridge, lucruri pe care adoră să le facă împreună cu micuții săi. „George este bine crescut. Toți copiii sunt, dar Charlotte și Louis au o parte obraznică. Louis seamănă mai mult cu Charlotte la personalitate decât cu George!”, a continuat sursa pentru publicația menționată mai sus.

La fel ca orice altă mămică, Middleton a devenit și fotograful familiei, cele mai multe fotografii în care apar micuții săi sau soțul ei, Prințul William, fiind făcute de aceasta și postate pe paginile de socializare oficiale ale familiei.