News

Kate Moss, apariție inedită alături de fiica ei! Cât de bine seamănă cele două

iulia.statie
September 13, 2020 15:51 PM

Kate Moss, în vârstă de 46 de ani și fiica ei, Lila, în vârstă de 17 ani, au demonstrat iarăși că seamănă extrem de bine în timp ce participau la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a designerului de la Dior, Kim Jones.

Pe aceeasi temaCe au purtat Kate Moss și fiica ei, Lila, la nunta lui Marc Jacobs

Kate Moss, apariție inedită alături de fiica ei! Ce a purtat Lila

Cele două au stat aproape una de cealaltă și păreau că se bucură de momente frumoase în timp ce părăseau restaurantul Laylow vineri seară, după ce avusese loc petrecerea luxoasă. Alături de ele era și partenerul modelului, Nikolai von Bismarck, în vârstă de 33 de ani. Cei doi sunt împreună de 5 ani.

Kate Moss a ales un look chic, dar relaxat, purtând o rochie lungă dintr-un material fluid, o eșarfă asortată și pantofi cu platformă. Fiica ei, Lila, pe de altă parte, a ales stilul rock glam, cu o jachetă de piele și bocanci Dr. Martens. Aceasta și-a strâns părul într-un coc, dar mare le-a fost mirarea fanilor când a plecat de la petrecere și purta un alt ouftit.

Aceasta a părăsit petrecerea îmbrăcată într-o rochie maxi transparentă, făcând referire la look-ul iconic al mamei sale pe care l-a purtat la petrecerea Elite Model Agency Look of the Year din 1993, ce i-a propulsat cariera de supermodel.

Ce rutină are Kate Moss

Vedeta, ce era cunoscută pentru apetitul ei pentru alcool și petreceri ce durează până dimineața, acum a recunoscut că a ales o viață calmă și adoarme până la ora 11. „Ajung în pat la 11 și mă uit pe Netflix înainte de a adormi.”, a zis aceasta, dezvăluind că nu este o prezență prea plăcută dacă nu doare opt ore pe zi.

„Mă trezesc în jurul orei 8. Dacă nu dorm 8 ore, sunt puțin bosumflată după-amiaza. Rutina mea de sport începe cu yoga dimineața, instructorul meu vine la mine acasă.”, a zis ea pentru Elle.