Fashion

Kate Moss își vinde una dintre cele mai faimoase piese vestimentare pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului

iulia.statie
April 3, 2020 18:28 PM

Dacă o iubești pe Kate Moss, îi știi stilul vestimentar și îi cunoști semnătura, având influențe englezești cool și chic, dar cu un twist punk. Vedeta a influențat garderoba a milioane de femei și continuă să facă acest lucru.

Pe aceeasi temaIubitul lui Kate Moss, atacat de bodyguarzii modelului

Kate Moss își vinde una dintre cele mai faimoase piese vestimentare pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului

Pentru a-și aduce aportul în lupta cu pandemia, Moss își pune spre vânzare una dintre cele mai iconice piese pentru a crește fondurile organizației World Health printr-un parteneriat cu site-ul Vestiaire Collective.

Vorbim despre o haină de blană cu print de leopart, ce sigur este una dintre cele mai faimoase piese din garderoba sa.

Pentru cineva ce este extrem de cool deși niciodată nu a avut un stylist, Moss mereu a păstrat haina de blană într-un stil discret, propunând outfit-uri casual, extrem de studiate.

„Donez această piesă pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul. Toate procentele vor fi donate pentru asociația World Health. Vă mulțumesc pentru sprijin.”, a scris Moss pe respectivul site.

Kate este una dintre multele celebrități ce și-au unit forțele pentru a ajuta în această luptă. Actrița Thandie Newton, Charlotte Tilbury, Carine Roitfeld și până și directorul creativ Givenchy, Clare Waight Keller) își donează unele dintre cele mai importante piese din garderobă în scopuri caritabile.

Haina de blană este momentan singurul obiect vestimentar pus la vânzare și sperăm să vedem cât mai multe, căci îi adorăm stilul vestimentar.

Oameni importanți din industria modei, cum ar fi Ralph Lauren, Donatella Versace și Giorgio Armani au făcut și ei donații prin sume importante de bani pentru a ajuta oamenii și comunitățile ce au fost afectate de coronavirus.