News

Kate Moss, pictorial incendiar pentru campania Dior! Cât de bine arată la 45 de ani

iulia.statie
December 9, 2019 14:59 PM

Kate Moss a ales să renunțe la inhibiții și a pozat semi-nud pentru o reclamă Dior. Kate, în vârstă de 45 de ani, a captat toate privirile pe o plajă din Miami după ce a defilat pe plajă, îmbrăcată în haine bărbătești.

Pe aceeasi temaIubitul lui Kate Moss, atacat de bodyguarzii modelului

Moss are o avere de aproximativ 80 de milioane de dolari, iar pentru o singură ședință foto cere 1,5 milioane și pentru o campanie publicitară suma poate depăși 5 milioane de dolari.

Kate Moss, pictorial incendiar pentru campania Dior! Cât de bine arată la 45 de ani

Ajunse la această vârstă, multe modele se gândesc să se retragă din industrie, însă Kate nici nu vrea să audă de așa ceva. Acum are un proiect în desfășurare cu Dior, unde promovează colecția de haine pentru bărbați 2020.

Aceasta a pozat non-stop de sâmbătă până duminică, dar vremea a ținut cu ea, temperatura din Miami fiind foarte blândă în această perioadă. În pauze, Kate s-a distrat, jucându-se pe telefon sau discutând cu femeile ce se ocupau de machiajul ei.

Kate se află în SUA de la finalul lunii noiembrie, participând de atunci la o defilare de modă și la evenimentele ținute de David Beckham și Kim Jones.

Deși are o înălțime de 1,70, Kate este considerată una dintre cele mai faimoase și talentale manechine din lume. Ea s-a născut în Marea Britanie și are o fiică pe nume Lilla Grace Moss, ce îi calcă pe urme, lucrând deja în aceeași industrie de la 10 ani.

Kate are o relație cu Nikolai von Bismarck din 2015 și a fost căsătorită cu Jamie Hince între 2011 și 2016.

Și sora ei, Lottie Moss, este atrasă de lumea modelling-ului. Aceasta a luat modelul surorii sale, însă recunoaște că nu are aceeași ambiție.