Fashion

Kate Moss și-a dezvăluit secretele privind stilul vestimentar

iulia.statie
February 2, 2021 10:40 AM

Kate are acel ceva ce este fascinant și astăzi. Stilul, felul ei discret, cariera ei legendară, stilul cameleonic de a fi atât o fată inocentă, cât și o femme fatale, toate acestea combinate împreună au dat naștere unuia dintre cele mai faimoase modele ale lumii.

Pe aceeasi temaCum arată sora lui Kate Moss? Modelul a fost surprins la Paris Fashion Week

Kate Moss, despre stilul ei vestimentar

Remarcată la 14 ani, aceasta s-a menținut în top-urile celor mai bune modele în ultimele trei decenii. Deși a rămas la fel de dorită în industria modei, ea a devenit și o femeie de afaceri, având propria agenție și lucrând ca editor colaborator la British Vogue. Fără a mai menționa că este unul dintre cei mai faimoși style icons, aceasta a discutat cu publicația Vogue și și-a dezvăluit secretele privind stilul ei vestimentar.

„Stilul meu este unul eclectic.”, a explicat aceasta. „O femeie modernă în 2020 este încrezătoare în forțele proprii. Glamour-ul în 2020 este despre a fi încrezător și deschis la minte.”

Kate nu are reguli și consideră că originalitatea ar trebui să definească pe oricine: „Nu am reguli pentru îmbrăcăminte, dar mă gândesc la locul unde mă duc și ce caracter s-ar duce în acel loc și ce ar îmbrăca. Cineva ce este original iese în evidență pentru mine.”

„Am o mulțime de icons, dar Anita Pallenber și Susie Cave sunt unele dintre cele mai glamuroase femei pe care le cunosc.”, a zis Moss.

La fel ca oricine, aceasta are și momente grele, peste care trece având încredere în ea: „Cred că trebuie să asculți de instinctul tău.”

„Ginger Rogers. Mi-ar plăcea să pot dansa așa.”, a zis ea, întrebată despre cine și-ar dori să fie pentru o zi.

Cât despre sfaturile pentru noile talente, Kate are ceva simplu de spus: „Cel mai bun sfat pe care îl pot da modelelor mele este să fie profesioniste și să muncească din greu, să își amintească să spună nu atunci când nu vor să facă ceva.”

Fiecare femeie iubește…pantofii! Iar Kate nu se dezice de la regulă. „Ador sandalele cu toc înalt, sunt tipul de încălțăminte la care visez. Le-aș purta în fiecare zi dacă aș putea. Jimmy Choo este modern, sexy și stylish.”