News

Katherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt s-au căsătorit

andreea voicu
June 9, 2019 14:04 PM

Nuntă mare la Hollywood! Fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, s-a căsătorit sâmbătă, 8 iunie, cu actorul Chris Pratt. El este celebru pentru rolul din franciza „Gardienii galaxiei”.

Pe aceeasi temaCum arata Christopher, baiatul lui Arnold Schwarzenegger! Are 21 de ani si 140 de kilograme

La ceremonie au luat parte doar prietenii apropiaţi şi familia şi a avut loc în Montecito, statul american California. Fiul lui Chris Pratt, în vârstă de şase ani, şi fraţii lui Katherine, Patrick, Christopher si Christina, au fost printre cei prezenţi.

Katherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt s-au căsătorit

Katherine Schwarzenegger şi actorul Chris Pratt, în vârstă de 39 de ani, au o relaţie din iunie 2018. Chris a fost cel care a dezvăluit pe Instagram în luna ianuarie a acestui an că Katherine urmează să îi devină soţie.

Katherine Schwarzenegger are 29 de ani şi este scriitoare. Ea este fiica cea mare a actorului Arnold Schwarzenegger si a jurnalistei Maria Shriver.

Chris Pratt nu este la prima căsnicie. El a mai fost casatorit cu actrita Anna Faris, de care s-a despartit in 2017, dupa o casnicie care a durat aproape noua ani. Cei doi au impreuna un fiu in varsta de sase ani, Jack.

Sursa: eonline.com