News

Katie Cassidy divorțează după un an de căsnicie

iulia.statie
January 10, 2020 12:26 PM

În urmă cu 13 luni, Katie Cassidy și Matthew Rodgers mergeau spre altar împreună, însă acum, ei au decis că relația lor nu va avea succes.

Pe aceeasi temaAdele divorţează de tatăl copilului său, după 3 ani de căsnicie

Actele de divorț au fost deja depuse la un tribunal din Los Angeles, iar motivul citat reprezintă diferențele ireconciliabile.

Katie Cassidy divorțează după un an de căsnicie

Înainte să se afle de divorț, actrița le-a lăsat fanilor un mesaj pe un cont de socializare ce nu prevestea nimic bun, aceștia simțind imediat că ea a pățit ceva. „Vei fi fericită, a spus viața, dar mai întâi o să te fac puternică”, a scris Katie, cunoscută din serialul ‘Gossip Girl’.

Cei doi păreau să aibă o poveste de dragoste superbă, de multe ori alegând să își declare iubirea pe paginile de socializare. „Sunt recunoscătoare pentru soțul meu. Mulțumesc că ești tu.”, scria actrița la finalul anului trecut, potrivit Libertatea pentru Femei.

Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și păreau mai fericiți ca niciodată.

Nimeni nu știe când sau de ce au decis aceștia să se despartă. Mai mult, actrița îl numea acum ceva vreme pe soțul ei ‘cel mai bun prieten’ și ‘cel mai minunat bărbat’.

„Îți multumesc pentru că ești stanca mea, cel mai minunat bărbat pe care l-am cunoscut vreodată și cel mai bun prieten. Te iubesc acum și pentru totdeauna. Abia aștept să văd ce ne rezervă viitorul.”, scria actrița acum ceva vreme pe o pagină de socializare.

 

View this post on Instagram

 

To my darling #MatthewRodgers Thank you for being my rock, the most amazing man I’ve ever met & best friend. We go all the way 100% Guaranteed! Go BIG or GO home! I ❤️ you now & forever. I can’t wait for what our future holds! @huvafenfushi_maldives 💗

A post shared by Katie Cassidy (@katiecassidy) on