News

Katie Holmes a adoptat în secret un băiețel?

iulia.statie
June 23, 2020 12:24 PM

A adoptat Katie un frățior pentru fetița ei, Suri Cruise? Aceasta a fost văzută recent în New York alături de un bebeluș, iar un tabloid susține că vedeta are un băiețel adoptat.

Pe aceeasi temaKatie Holmes şi Jamie Fox s-au despărţit! Cu cine s-a cuplat bărbatul

Katie Holmes mai are un copil?

Publicația Gossip Cop a investigat zvonurile pentru a descoperi dacă tabloidul spune adevărul. Publicația Woman’s Day a publicat două fotografii cu starul în timp ce ținea în brațe de bebeluș. Potrivit acestei reviste, Holmes s-a îndrăgostit total de micuț și l-a adoptat.

Același tabloid are câteva surse apropiate de vedetă ce susțin că aceasta abia a finalizat procesul de adopție a unui băiat de 6 luni: „Mereu ea și Suri s-au gândit la a adopta un copil, încă de când totul s-a năruit cu Jamie Foxx.” Actrița și Foxx s-au despărțit anul trecut.

„Katie mereu și-a dorit și alt copil. Ea voia să aibă patru micuți, de aceea s-a despărțit de Tom Cruise când el a refuzat să mai aibă copii. Nu le mai vedem pe Suri și Katie în aceeași cameră atunci când le sunam pe FaceTime iar toată lumea a început să se gândească că una dintre ele are grijă de micuț în timpul acela.”, a continuat sursa.

Totuși, prima parte a poveștii spune că Holmes abia a finalizat procesul, iar a doua susține că ea și fiica ei au grijă de copil deja.

Totul devine și mai suspicios. Două fotografii ale lui Holmes care ține un copil lângă un cărucior însoțesc povestea ce are titlul „Katie a luat micuțul la o plimbare în jurul New York-ului”, ceea ce implică clar că vedeta a mers cu presupusul copil adoptat la o plimbare. Care este adevărul? Nu este copilul ei din fotografii, este un copil al unei prietene cu care s-a întâlnit Holmes în urmă cu câteva săptămâni. Acest lucru a fost confirmat de diverse publicații.

Fotografiile prezente în tabloid sunt doar poze cu o femeie ce ține copilul unei prietene, iar povestea este inventată. Cu toate acestea, Gossip Cop a vorbit cu reprezentantul lui Holmes pentru a discuta despre poveste, descoperind că este cu totul falsă.

Luna trecută, aceeași publicație spunea că micuța vedetei, Suri, a găsit scrisori secrete de dragoste dintre mama ei și Tom Cruise. Nici această poveste nu era adevărată, după cum a explicat Gossip Cop.