News

Katie Holmes are un nou iubit! Cine este acesta

iulia.statie
September 8, 2020 10:30 AM

Katie Holmes se iubește cu Emilio Vitolo Jr., după cum observăm într-o fotografie obținută în exclusivitate de publicația Daily Mail.

Pe aceeasi temaCum să te îmbraci atunci când stai acasă

Katie Holmes, suprinsă în ipostaze tandre cu noul iubit

Actrița, în vârstă de 41 de ani, a fost surprinsă stând în brațele noului partener în timp ce luau cina la Peasant Restaurant duminică seara. Holmes, ce a fost în trecut căsătorită cu Tom Cruise, se săruta pasional cu chef-ul.

Vedeta purta un tricou simplu, o pereche de jeans, nu era machiată și avea părul prins într-un coc, iar noul ei iubit era și el îmbrăcat casual pentru această ocazie. Zvonurile privind relația lor au început pe 4 septembrie, când aceștia au fost surprinși luând cina la SoHo.

Emilio, fiul lui Emilio Vitolo Sr., este proprietarul Emilio’s Ballato din SoHo încă de la începutul anilor 1990. Restaurantul său este preferat de multe vedete, cum ar fi Justin Bieber, Rihanna, Joe Jonas, Bradley Cooper și Whoopi Goldberg.

Cu cine a mai format un cuplu Katie Holmes

Noile fotografii cu vedete în ipostaze tandre cu iubitul său au venit ca un șoc pentru fani, ținând cont că aceasta este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Ea a mai fost căsătorită cu Tom Cruise din 2006, dar în 2012 aceștia divorțau.

Tom Cruise și Katie Holmes au început o relație în 2005, iar, în același an, actrița se convertea la religia partenerului său pentru a accepta cererea în căsătorie. Aceștia au împreună o fetiță, Suri Cruise, în vârstă de 14 ani, ce s-a născut după ce ei au decis să se căsătorească.

După divorț, aceasta a avut o relație cu Jamie Foxx, dar starurile niciodată nu au confirmat că formau un cuplu. În 2019, mai multe publicații confirmau că ei s-au despărțit. „Este foarte greu să ai o relație atunci când faci parte din industrie.”, explica o sursă.