Vedete

Katie Price, fotografiată cu fața bandajată și plină de vânătăi! Englezoaica a devenit dependentă de operații estetice

maria.apostol
February 11, 2022 14:43 PM

Celebrul model a avut o apariție șocantă și cu greu a putut fi recunoscută după ce a apelat la o nouă intervenție estetică în Turcia. 

În ultimii ani, Katie Price a plătit peste 500.000 de euro pe operații estetice ca să-și modifice mai multe părți ale corpului. Nu s-a ferit niciodată să le recunoască, ba chiar s-a afișat cu bandajele în public, fără nicio jenă.

Nici măcar când era cu fața tumefiată, plină de vânătăi, nu s-a ascuns. Paparazzii au surprins-o în primele zile după noile intervenții și vedeta arăta înfricoșător.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celeb Mess (@celebmess) 

A fost să își facă un lifting de sprâncene și o liposuctie la bărbie”, a spus un apropiat al acesteia. Deși își face operații estetice în fiecare an, Katie Price spune că ”nu încearcă să pară mai tânără decât este. Și că nu își dorește să aibă acel look de extraterestru pe care multe femei care exagerează cu operațiile îl au”, relatează protv.ro.

De curând, Katie Price și-a făcut profil pe Only Fans și le cere fanilor 11 lire pe lună pentru a-i vedea postările.

Katie Price a vrut să adopte un copil român

Cunoscută în trecută sub numele de Jordan, Katie Price este o vedetă engleză, recunoscută în lumea modellingului şi a muzicii. Ea este în acelaşi timp femeie de afaceri şi scriitoare a unor cărţi. În perioada 2010-2011 ea a fost măritată cu luptătorul de MMA Alex Reid.

Katie Price este deja mamă a cinci copii. Dar ea vrea să crească numărul membrilor familiei. În urmă cu trei ani englezoaica și-a arătat interesul de a adopta un copil român.

Conform publicaţiei Heat, vedeta și fostul iubit de la acea vreme au avut chiar o ceartă. S-a întâmplat în momentul în care iubitul a prins-o pe Katie Price căutând pe Google informaţii despre adopţia unui copil fără părinţi din România.