News

Ce relație are Katy Perry cu fosta soție a logodnicului său, Miranda Kerr

iulia.statie
August 30, 2020 13:23 PM

Katy Perry și logodnicul ei, Orlando Bloom, au primit în viața lor o fetiță, pe Daisy Dove Bloom, pe 26 august.

Pe aceeasi temaDe ce amână Katy Perry nunta cu Orlando Bloom

Cât de bine se înțeleg Miranda Kerr și Katy Perry

Cântăreața abia așteaptă ca micuța ei să o cunoască pe fosta soție a partenerului, Miranda Kerr! Modelul și actorul au fost împreună pentru trei ani, divorțând în 2013. Cei doi au împreună un fiu, ce se înțelege extrem de bine cu Perry. O sursă apropiată de cei doi a dezvăluit în exclusivitate pentru HollywoodLife că mândrul tătic abia așteaptă ca fiul lui să își cunoască surioara.

„Katy și Orlando se bucură de timpul petrecut cu fiica lor acum, așa că numărul vizitatorilor este limitat. Familia lui Katy a fost alături de ei, dar parcă stau într-un cocon. Ea păstrează legătura cu toți prietenii ei, când o să fie pregătită pentru vizite o așteaptă pe Miranda cu brațele deschise. Ea și Katy au o relație minunată și sunt prietene. Orlando vrea ca Flynn să o cunoască pe Daisy cât mai repede.”, a zis sursa.

Cum se simte Katy Perry după naștere

O altă sursă a dezvăluit pentru aceeași publicație cum se simte Katy, după ce a născut și a lansat un nou album: „Katy adoră să fie mamă. Ea credea că este pregătită pentru acest moment dar deja descoperă surprize pe drum. Noutatea reprezintă o provocare, dar familia și Orlando sunt lângă ea.”

Cântăreața abia așteaptă ca bebelușul să o cunoască pe Miranda: „Ea abia așteaptă ca noua familie să facă cunoștiință cu familia ei și Miranda să vină să vadă bebelușul alături de Flynn. Trebuie să mai treacă câteva săptămâni până când lucrurile vor reveni la normal. Ea are nevoie doar de puțin timp ca o proaspătă mămică. Se bucură de tot și iubește fiecare minut.”

Atunci când Orlando a dezvăluit că logodnica sa a născut, Kerr ne-a arătat tuturor ce relație amicală au atunci când a lăsat un comentariu în care îi felicita pe cei doi: „Sunt atât de fericită pentru voi. Abia aștept să o întâlnesc!”