News

Katy Perry încă nu a ales un nume pentru bebelușul ei

iulia.statie
June 24, 2020 11:59 AM

Cu doar câteva săptămâni înainte de sarcină, Katy mai are o decizie uriașă de făcut: să aleagă un nume pentru bebelușul ei.

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai frumoase femei celebre din lume

Katy Perry, motivul pentru care nu a ales încă un nume pentru fetița sa

Într-un nou interviu, Perry a explicat că mai are de așteptat, pentru că logodnicul ei, Orlando Bloom, vrea să cunoască micuțul copil înainte de a lua vreo decizie. Potrivit lui Perry, imediat cum ea va vedea fetița, va știi cum să o numească, deși, a notat că are câteva opțiuni.

„Nu ne-am decis încă asupra unui nume, pentru că, avem opțiuni dar așteptăm să ne spună ea.”, a zis aceasta în timpul unei apariții la ‚Karson & Kennedy’.

Mai mult, cântăreața a vorbit și despre cum se simte Bloom. Acesta este primul copilaș al lui Perry, însă, pentru Orlando, este al doilea. El mai are un fiu în vârstă de 9 ani, pe nume Flynn, împreună cu fosta soție, Miranda Kerr.

„Abia așteaptă să vină pe lume fetița. Toată lumea spune că fetele sunt mai atașate de tați, așa că probabil așa o să fie și la noi.”, a spus ea.

Cât despre starea ei, artista a explicat că a avut parte de extrem de multe emoții: „Am fost anxioasă. Am fost fericită. Am fost bucuroasă. Am fost depresivă. Am fost toate acestea. Lumea este sălbatică și este un timp ciudat în a aduce pe cineva pe lume.”, a spus vedeta.

O sursă apropiată de cei doi a declarat că aceștia au hotărât să se izoleze în Santa Barbara, California, dar și în Los Angeles, unde se pregătesc să o întâmpine pe micuța lor fetiță. Cei doi încă decorează casa și se distrează mult pregătind camera bebelușului. Ba chiar, ei se bucură de vremea frumoasă și de timp petrecut la soare.

„Orlando și Katy adoră să meargă la plajă.”, a spus sursa.

Katy a făcut anunțul cu privire la sarcină printr-un videoclip al unei piese, dar a ținut acest eveniment secret pentru mult timp înainte de a decide să le dezvăluie totul fanilor.