News

Katy Perry mai are puțin și naște! Cum arată vedeta acum

iulia.statie
May 31, 2020 15:40 PM

Katy Perry a anunțat în primăvară că așteaptă primul copil cu logodnicul ei, Orlando Bloom. Artista a ascuns foarte mult timp sarcina, însă aceasta a decis să se dezvăluie fanilor vestea minunată printr-un videoclip al unei piese.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Katy Perry, de nerecunoscut

Vedeta este în culmea fericirii și trăiește cele mai frumoase clipe. Ba chiar, înainte ca toată lumea să intre în izolare, ea a susținut câteva concerte și și-a expus mândră burtica de gravidă.

Orlando Bloom mai are un băiețel în vârstă de 9 ani, Flynn, din fostul mariaj cu Miranda Kerr. Acum, actorul va deveni tată de fetiță, după cum a anunțat chiar Perry, pe site-urile de socializare. Cei doi s-au logodit în 2019 și doreau să își țină nunta anul acesta, însă au fost nevoiți să o reprogrameze din cauza pandemiei.

Până acum, Katy se afișa în rochii mulate și scurte, însă, în ultima vreme ea recurge la rochii lungi și vaporoase, potrivite pentru silueta ei de acum. Katy Perry a dezvăluit că s-a confruntat cu pofte în această perioadă, însă artista s-a schimbat total și este de nerecunoscut.  Aceasta a luat mult în greutate și cu toate acestea, ea se încăpățânează să poarte tocuri, însă nu unele chiar așa de înalte, cum ne obișnuise înainte.

Chiar dacă a luat foarte mult în greutate, artista nu își face griji pentru acest lucru. Ea mereu este văzută cu zâmbetul pe buze, motivul fiind că va deveni mămică și probabil, în viitorul apropiat, soție. Ea a mai fost căsătorită înainte timp de 14 luni cu Russel Brand, deci, atât ea, cât și Orlando, se află la al doilea mariaj. Pentru Perry acesta ar fi primul copil, iar fanii stau cu sufletul la gura pentru că vedeta în curând va naște și abia așteaptă să o vadă pe micuța fetiță.

Totuși, chiar dacă acum are forme rotunjoare, Katy nu se sfiește și postează fotografii cu burtica ei de gravidă, pentru a-și ține fanii la curent cu sarcina.

 

View this post on Instagram

 

Welp. Today’s #SpaceLaunchLive was BUMPED due to weather, but what’s two days when @spacex has been waiting for 18 years… Let’s pray it’s in the cards for Saturday! Set your alarm for the 3:22pm EDT launch, and don’t miss the pregame with me on @Discovery and @ScienceChannel for a historical moment in space travel 🚀

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on